Autor Subiect: Animale de casa...  (Citit de 115609 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Animale de casa...
« Răspuns #1020 : 20.Mar.2025, 03:25:04 p.m. »
Nu stiu daca am vazut la noi pana acum.
E bucurestean. A crescut pina la aproape 2 ani intr-un apatament si cum proprietara nu la mai putut tine (din cauza serviciului) iar mie tocmai imi murise lupoaica de piometru, l-am adoptat si a ajuns moldovean. Cind s-a vazut la curte, a fost fericire mare pe capul lui. Proprietara nici nu stia ca poate latra. Acum isi apara cu simt de raspundere proprietatea.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: gabi males

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14703
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1021 : 20.Mar.2025, 03:27:06 p.m. »
Frumos și deosebit. Să fie sănătos și să-ti fie sprijin. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #1022 : 20.Mar.2025, 03:30:34 p.m. »
Să fie sănătos și să-ti fie sprijin. :good:
Mutam fain de urari!  :)  :good:
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline enicky

« Răspuns #1023 : 20.Mar.2025, 05:03:09 p.m. »
  Sa-ti traiasca!
Intrebare: ca in orice curte normala, vad ca ai si zona cu asfalt si gradina, el intra in gradina? Si daca nu, cum ai facut?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #1024 : 20.Mar.2025, 06:57:28 p.m. »
  Sa-ti traiasca!
Intrebare: ca in orice curte normala, vad ca ai si zona cu asfalt si gradina, el intra in gradina? Si daca nu, cum ai facut?
Multam fain de urare.
Curtea intreaga e a lui. Nu-l pot tine numai pe beton insa, daca ai asa ceva, poti imprejmui gradina cu un gardut ceva mai inalt (0,75-1m) luat de prin magazinele de bricolaj.
Cu ceva ani in urma, am incercat sa pun covor e iarba naturala in gradinita dar dupa un timp, aceasta s-a uscat (trebuia sa pun covorul pe un strat de nisip si udat din abundenta) si ma incurcam in plasa sintetica. Am scos-o (plasa) si am incercat varianta cu insamintare dar nici asa nu a mers asa ca am renuntat. Am lasat citiva copacei, trandafiri agatatori, un paulonia si cam atit. Curtea nu e mare asa ca ma limitez la cit si ce pot face.  :dknw:
  • Suzuki SX4

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #1025 : 20.Mar.2025, 10:21:32 p.m. »
 Gazonul trebuie udat dimineata si seara si tuns regulat (cam la  2 sapatamani). Si noi ne-am chinuit pana ne-a invata cineva. Si bagat niste pamant din padure, daca al tau e mai...lutos. Acum ca se face cald, ia bestia si iesiti in natura sa bage niste ture de alergat sanatoase. La rasele cu par scurt, se vede super frumos cand sunt si putin lucrati.  ;-)
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Laurentiu

« Răspuns #1026 : 20.Mar.2025, 10:33:27 p.m. »
Gazonul trebuie udat dimineata si seara si tuns regulat (cam la  2 sapatamani).
Acum ca se face cald, ia bestia si iesiti in natura sa bage niste ture de alergat sanatoase. La rasele cu par scurt, se vede super frumos cand sunt si putin lucrati.  ;-)
Gazonul l-am udat dar nu a rezistat iar de tuns, nu am avut ce tunde. In Parcul Copou (Teiul luiEminescu) au pus acelasi fel de gazon insa pe strat de nisip. Si ei s-au chinuit pina s-a prins; functionau aspersoarele zi si noapte.

Cit priveste ''bestia'', e ciine de vinatoare (''Crescut inițial în Africa de Sud pentru a vâna lei'') si are nevoie de miscare. Il scot la cimp de cite ori am posibilitatea. La mine este de anul trecut de la sfirsitul lui august. Am sa-l iau cu mine la pescuit insa imi e cam teama de intilnirea lui cu oile, ciinii si ciobanii care cam misuna prin zona iar ca sa-l tin legat o zi intreaga, nu as vrea sa-l chinui.
  • Suzuki SX4

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #1027 : 21.Mar.2025, 09:59:05 a.m. »
 Incearca si cu trifoi pitic. Intalnirea cu ciobanestii, cam e loterie. Intr-o perioada, ceva vreme in urma, am avut ceva treaba pe la Vama Buzaului. De cateva ori m-am intersectat cu turma de oi pe drum forestier/neasfaltat care mergea spre niste pensiuni. ,,Catelusii'' imi ajungeau cu capul la geam (era vara dar inchideam geamul cand tereceam pe langa, n-am avut tupeul sa interactionez) si unul mi-a muscat din bara masinii, la propriu! Ciobanii, ii tin semi salbatici. Cineva din zona, povestea ca nu rareori pun ursul jos si il sfasie.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Laurentiu

« Răspuns #1028 : 21.Mar.2025, 10:29:07 a.m. »
Incearca si cu trifoi pitic.
E u sfat bum. Am sa-l incerc. Multam fain de idee.  :)
  • Suzuki SX4