Buna ziua, tuturor!
E primul meu mesaj pe acest forum, dupa ce am achizitionat cu 2 saptamani in urma un Swift 2009 cu cutie manuala automata (robotizata), benzina 1,3, 67.000 km, instalatie GPL, martor motor aprins aleator in bord.
A mai intalnit cineva, sau ar putea cineva sa ma ajute cu vreo idee, de la ce se aude in timpul rularii acel bip intermitent care te avertizeaza ca nu ai centura pusa la condus? Port centura, iar in bord nu se aprinde nici un martor (in afara de cel motor care uneori se stinge, pe parcurs de cateva zile, insa nu este corelat cu semnalul sonor de avertizare de care va spun)! Interesant este ca a inceput sa ma avertizeze aproape fara intreruperi la ploaia masiva de ieri (pana ieri suna sporadic, doar cateva secunde). Nu este constant, ci uneori se opreste cateva secunde, dar apoi imi "canta" din nou: bip-bip-bip... Pare ca ma avertizeaza de ceva atunci cand accelerez, dar si cand rulez cu viteza constanta - nu este vreo regula clara sau nu am inteles-o eu inca. Cand masina nu ruleaza, nu se aude acel ton intermitent enervant.
Fostul proprietar spune ca nu a avut vreo asemenea problema...
As fi recunoscator oricui pentru un sfat sau vreo directionare incotro sa imi indrept atentia. Poate a mai patit cineva asa ceva, sau a auzit de la cineva ceva asemanator?
Va multumesc!!!
Rulare sigura tuturor!