Autor Subiect: Si New Vitara poate fi mai inalt...  (Citit de 72342 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline katalanu

Re: Si New Vitara poate fi mai inalt...
« Răspuns #240 : 24.Ian.2026, 07:07:31 p.m. »
Salutare,

Cei care v-ati montat arcurile MAD, puteti sa-mi dati niste service-uri din Bucuresti care pot sa faca operatiunea in mod profesionist?

Eu am toate reviziile facute la Valcea, ca merg pe acolo macar o data pe luna, si cand am intrebat acolo mi-au spus ca n-au pus niciodata arcuri din astea.

In Bucuresti am mai apelat la cei de la DAB cu mici probleme, insa nu i-am intrebat de treaba asta.

Multumesc!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Online enicky

« Răspuns #241 : 25.Ian.2026, 02:03:22 a.m. »
  Orice service, nu neaparat Suzuki, iti poate schimba niste amarate de arcuri.
Ce daca n-au pus, pun acum, nu-i vreo bomba, e un simplu arc si nici nu trebuie sa le dai detalii despre arcuri, doar le spui ca vrei sa le schimbi si ti le-ai cumparat tu, atat. Sunt aceeasi marime, doar ceva mai tari, nu-i nicio filozofie !
  Apropos, ce pret mai au ?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #242 : 25.Ian.2026, 02:49:26 p.m. »
Salutare,

Cei care v-ati montat arcurile MAD, puteti sa-mi dati niste service-uri din Bucuresti care pot sa faca operatiunea in mod profesionist?

Eu am toate reviziile facute la Valcea, ca merg pe acolo macar o data pe luna, si cand am intrebat acolo mi-au spus ca n-au pus niciodata arcuri din astea.

In Bucuresti am mai apelat la cei de la DAB cu mici probleme, insa nu i-am intrebat de treaba asta.

Multumesc!

Daca te intereseaza doar manopera de instalare, poti apela la orice service autorizat.

Daca vrei sa achizitionezi arcurile impreuna cu manopera de instalare, atunci cred ca vei avea ceva de cautat ...
Nu stiu daca cineva o fi cumparat si montat arcurile de la acelasi servie ..

Pentru arcuri, incearca la acest site.
Sau pe acest site.
« Ultima Modificare: 25.Ian.2026, 03:05:40 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!