Autor Subiect: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI  (Citit de 73611 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI
« Răspuns #360 : 30.Iul.2025, 10:00:46 p.m. »
Din păcate, țara arată fix ca noi.
Toate sunt după chipul și asemănarea noastră.
Cel puțin majoritar, cu o floare pe ici, pe colo, nu se face primăvară.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: gabineg

Offline sfichiu

« Răspuns #361 : 04.Oct.2025, 10:38:53 p.m. »
Bravo Mihaela!!!! :good:
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: gabineg, FritzVonSpritz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #362 : 06.Nov.2025, 04:30:23 p.m. »
Dorinel Umbrarescu construiește și termină autostrăzi și drumuri expres, cumpără sau ofertează combinate siderurgice aflate în insolvență sau faliment, ba chiar ridică de la zero un oraș pentru lucrătorii săi.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #363 : 03.Dec.2025, 10:01:16 p.m. »
34 de ani de când a murit un patriot.

Un om fenomenal, pe care România nu a știut sau nu i-a păsat că îl are.

”Nu mă tem de moarte. Mă tem de însingurare. Eu, care am fost prezent la toate tragediile şi victoriile acestei ţări, mă simt ca un par în mijlocul furtunii. Singura nădejde este că, om cum sunt, Dumnezeu mă iubeşte şi aşa…”
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu, enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #364 : 22.Ian.2026, 10:10:19 p.m. »
Cu toate păcatele pe care le are, cu toate greșelile pe care le-a făcut....

Eu zic că un astfel de lider apare o dată la un secol.
Are mai multă diplomație și percepție a realității politice decât ăia care au studiat pe brânci și au doctorate în așa ceva.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #365 : 22.Ian.2026, 11:08:06 p.m. »
Cu toate păcatele pe care le are, cu toate greșelile pe care le-a făcut....
  Chiar daca acum are dreptate, intradevar, o jigodie ca el apare o data la un secol ! Iar "pacate" si "greseli" sunt termeni prea eleganti pentru golanelile lui.
Din 24 de sefi de stat, numai el a gresit data cand a semnat pactul fiscal!("„E foarte frumos cum am scris data, că sunt mulţi doi”, a spus preşedintele, râzând"). Auzi, e frumos cu multi de 2 !!!!!!!!! Sper ca urmatorul sa vina peste o suta de ani !!
   Mi-e rusine cu asemenea personaj !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: BrSx4

Offline ntire2000

« Răspuns #366 : 23.Ian.2026, 12:53:47 a.m. »
Ce sa-ți povestesc, toți ăilalți au fost mai breji.
Măcar ăsta nu l-a iertat pe fra'su de pușcărie, iar asta e ceva de neimaginat pe plaiurile astea mioritice, unde se fură găina de pe ouă.

Hai să stăm strâmb și să judecăm drept.
Spune tu un președinte din ultimii 36 de ani care a avut cohones și prestanța lui. Nu mai vorbim de diplomație și apărarea intereselor naționale.
Și care s-a mulțumit cu un apartament la pensie, nu 6 case....

Da, a fost bețiv, curvar, ticălos, etc.
Ceilalți cum au fost în comparație cu el? Și cât au servit România din funcția supremă în stat?

Dacă vă uitați acuma la unul ca Macron (care ține cu dinții de Franța), ăla e icoană?
Care vă închipuiți ca funcția de președinte e similară cu inocența unui papa vă înșelați amarnic.
Turma - care pe deasupra mai e și proastă de bubuie, trebuie protejată, principiile și idealismul nu țin de securitate și bunăstare.
In 2012 Grecia s-a scufundat, noi am scăpat datorită unuia ca Băsescu si Boc - cu sacrificii, dar am scăpat ca să ne putem face de cap încă un deceniu și ceva, până am dat-o de gard cu niște imbecili fără diplome de BAC la volan.
« Ultima Modificare: 23.Ian.2026, 01:04:52 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: saureign, koala

Offline enicky

« Răspuns #367 : 23.Ian.2026, 11:22:33 p.m. »
  Nu stiu cum sa-i calific pe concetatenii mei, dar ca sa nu-i jignesc, as zice ca suntem cel mai naiv popor de pe terra, daca chiar i-au ales de doua ori pe base si pe sase case, sau, au fost alesi. Patru ani mi-a luat base 25% din salariu !

Pe n.d ii inteleg de ce l-au ales, alternativa ar fi fost unul care ne punea sa bem apa ca sa ne vindecam, dar la cei doi, chiar n-am inteles.
  Dupa cum nu-i inteleg nici acum cu graba de plata a impozitelor, si atentie, nu sunt numai pensionari!

Vad c-ai "inghitit-o" si p-asta cu " noi am scăpat", probabil cum cum ne "scapa" si bolovanul asta acum, care tocmai imi ia 500+ lei pe luna, dupa 46 de ani de cotizat la stat! ASA NE SCAPA el, impozitand batranii, femeile gravide si copii, adica zonele cele mai vulnerabile ale populatiei !!! Bravo!!! Voma!

Si mare atentie, d-l pm vad ca are "neste baieti", firme probabil, care ii fac asiduu reclama si pe fb si pe tictok si il proslavesc intrun mod foarte profesionist, aproape mai tare decat faceau ptr. CG.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: BrSx4, Laurentiu

Offline ntire2000

« Răspuns #368 : 24.Ian.2026, 09:15:19 p.m. »
Patru ani mi-a luat base 25% din salariu !

Spune mersi că nu te-a dat afară.
Acuma asta e la modă, te trezești brusc cu salariul redus 100%.
Asta în timp vreun pilos incompetent rămâne bine mersi în locul tău - pe linie de partid.

Cum zici că e mai bine?
« Ultima Modificare: 24.Ian.2026, 09:28:21 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #369 : 25.Ian.2026, 01:57:43 a.m. »
Acuma asta e la modă, te trezești brusc cu salariul redus 100%.
Asta în timp vreun pilos incompetent rămâne bine mersi în locul tău - pe linie de partid.
   Atunci a trebuit sa-l asteptam pe Ponta, dar acum, din pacate, asta se-ntampla in multe locuri, iar sinecurile raman.