Autor Subiect: Cum procedez (cu primaria) daca imi rup masina intr-o groapa  (Citit de 1883 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline migabi

Deoarece in drumul meu sunt destule gropi nesemnalizate, vrea sa stiu daca are cineva idee cum se culeg probele in eventualitatea in care .. voi da in gropi.  :fluier:
Pe alte forumuri am gasit ca :

Citat
1.   declaratie martori :
2.   plansa fotografica cu pozele facute la momentul producerii evenimentului rutier,
3.   autorizatia de reparatie eliberata de lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră, seria XX nr.XXX înscris care se bucura de prezumtie de autenticitate, potrivit art.1171 Cod civil ,
4.   declaraţia dată în faţa organelor de poliţie aflată la Serviciul Poliţei Rutiere a Mun.Suceava.
5.   factura fiscala seria nr. XXX privind repararea masinii

A mai dat cineva in judecata primaria?
SX4 SE m16a awd 2011

Offline fireburn

Re: Cum procedez (cu primaria) daca imi rup masina intr-o groapa
« Răspuns #1 : 09.Dec.2014, 03:12:20 p.m. »
E interesant daca vom afla de la cineva care si-a recuperat paguba.
Orcum cred ca e un subiect care intereseaza pe toata lumea, direct (doamne fereste) sau indirect.

Gabi, sper ca nu ai patit nimic.

Offline migabi

Re: Cum procedez (cu primaria) daca imi rup masina intr-o groapa
« Răspuns #2 : 10.Dec.2014, 11:35:02 a.m. »
Pai am dat in niste gropi ascunse si destul de nasoale de aproape am dat cu capul de volan dar aparent nu s-a stricat nimic. Ma intereseza preventiv deoarece "simt" ca ulciorul o sa se sparga in curand si abia la primavara o sa schimb amortizoarele si ce o mai fi pe acolo.
Nu m-ar deranja daca ar plati primaria tot deranjul, avand in vedere starea drumurilor (gropi adanci nemarcate ramase dupa lucrari).
« Ultima Modificare: 10.Dec.2014, 11:36:46 a.m. de migabi »
SX4 SE m16a awd 2011

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!