Autor Subiect: chiar am luato  (Citit de 2044 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline chicuma96

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
chiar am luato
« : 17.Oct.2014, 10:09:09 p.m. »
 Salut prieteni!   Am stat putin pana v-am raspuns pt. ca am vrut sa o testez. Masinuta face banii, cel putin in aceste cateva zile de cand o tot testez...cel mai tare ma incanta consumul...nu am reusit inca sa ies din orash dar mergand si la ore de varf dar si mai lejer am pe computer un scor de 6.0 /100km..la un moment dat am ajuns la 5.9 dar au fost de ajuns 3 semafoare si 2 intersectii cu treceri de pietoni si am trecut din nou pe 6.0.....insonorizarea e f buna gadgeturile nu ma preocupa ...insa nu vreau sa cobesc sau sa ma sperii dar parca sunt ceva probleme la cutie cu viteza a-IV-a..trebuie sa ma prezint la reprezentanta peste 1 luna si daca o sa mai simt chestia aia o sa le zic....ideea este ca i s-a intamplat prima data fetei mele si am zis ca e incepator si de acea..dupa si nevasta a zis ca a patito..nam crezut pana nu am mers si am patito si eu...mie mia facut si figura la marsharrier ...sper sa nu fie nimic....doar o intamplare sau ca e prea nou....in rest multumit....va multumesc celor ce mi-ati raspuns si sfatuit....sunt bucuros ca am obtinut culoarea metalizata bonus in pret....nu ma impac cu jantele astea de 16'' si balonul de 55 ..mie frica la borduri.... o sa caut jante de 15'' cu balon mai mare..insa imi trebuiesc senzori de presiune si banii sau cam imputinat acum ....astept sa ies din iarna ....inca odata multumiri celor ce miau raspuns.....

Offline Laurentiu

Re: chiar am luato
« Răspuns #1 : 17.Oct.2014, 10:31:54 p.m. »
chiar am luato
si de acea..si nevasta a zis ca a patito..nam crezut ... am patito si eu...mie mia facut . ..mie frica la borduri....
 multumiri celor ce miau raspuns.....
Korekt. "Miau" doar pisica mai face.  ;)
« Ultima Modificare: 17.Oct.2014, 10:39:03 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Ygi_17

« Răspuns #2 : 17.Oct.2014, 10:41:48 p.m. »

Vad ca avem posesori de Suzuki  din toate categoriile, unii cu teoria si altii cu practica.
Ce sa faci, nu toti au fost atenti cand s-a predat la scoala !
Daca nu te mai tin picioarele sa mergi intr-o excursie, sa urci pe munte si sa te bucuri de priveliste, atunci e timpul sa-ti cumperi un Jimny

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 17.Oct.2014, 10:57:25 p.m. »
@Ygi_17
bine ai venit pe forum  >:D<  desi vad ca te-ai inscris cu mult timp in urma, eu abia acum am remarcat  :pardon:

Offline coby

« Răspuns #4 : 18.Oct.2014, 01:21:43 a.m. »
Ai deschis un nou topic ca sa spui ca ti ai luat ... ce masina ? Ca nu s a inteles mare lucru .. " miau " !
auto si moto