Autor Subiect: Scurgere ulei transmisie  (Citit de 3674 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline flotl

Scurgere ulei transmisie
« : 28.Iul.2014, 08:18:37 a.m. »
Acum cateva saptamani, m-am intors din Grecia si am condus 950 km. La vreo 2 zile ma uit intamplator sub masina si vad o zona stropita cu ulei, fara ca in garaj sa am vreo pata pe podea.
Am fost la un service non Suzuki si mi-au zis ca simeringul marcat cu sageata galbena ar fi problema. Mi-au comandat un simering original, l-au pus desi li s-a parut mai subtire decat cel existent si a curs mai mult. Apoi mi-au pus doua simeringuri, non Suzuki, curge mai putin, dar tot e ulei in zona dupa un drum de 300 km. Probabil cel comandat original Suzuki nu era simeringul corect.
Poza atasata este de astazi, dar imediat dupa drumul din Grecia zona de deasupra simeringului era si mai patata. In poza se vad pete de ulei in zonele marcate cu sageata rosie si albastra. Ma intriga totusi uleiul in zona cu sageata rosie.
Imi este teama sa nu fie altceva si nu simeringul marcat cu sageata galbena. E posibil sa fie si condens de la AC care se amesteca cu ceva ulei si pare o scurgere mai mare. Am pus mana si eu zic ca este si ulei, nu numai condens.
Va rog pareri.
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.

Offline flotl

Re: Scurgere ulei transmisie
« Răspuns #1 : 03.Aug.2014, 09:37:11 p.m. »
S-a rezolvat la un dealer Suzuki. Aveau simeringul pe stoc. A costat 150 RON cu tot cu manopera. Lucrarea a durat 30 min. Am mai facut 500 km si nu a mai curs.
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.