Autor Subiect: Consum GV xl-7 2 l diesel  (Citit de 6125 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adi CJ

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Consum GV xl-7 2 l diesel
« : 19.Dec.2012, 02:20:12 p.m. »
Buna! ,...tocmai am cumparat o Grand Vitara XL-7 din 2006 , diesel cu motorizare 2 l hdi (109 CP. 16v).Cum este prima masina diesel pe care o am , m-ar interesa turatiile de exploatare a motorului si consumul real .Am facut vreo mie (1000)Km. si mi se pare ca am un consum cam mare.Ceva pareri?

Offline adi CJ

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Re: Consum GV xl-7 2 l diesel
« Răspuns #1 : 23.Dec.2012, 11:55:58 p.m. »
...inca astept pareri si valori exacte(ale consumului pe care ar trebui sa le aiba un motor de 2 l hdi). ...am incercat sa exploatez "dizelu'  " intre 2 si 3 mii de turatii.....si consumul !(la pompa!) e de 9 l in afara .Chiar nu stiu ce sa fac!!!!....am ales optiunea "diesel" pentru consumul redus din povestile ultimului deceniu de "dizelisti" care umblau aproape gratis la viteze "GTI-stice". Ok.!...nici Fat -Frumos si nici "jaraticu' "cu care-a hranit calu' nu-mi sint prieteni.Deci, va intreb pe voi , cei care trecura-ti de povesti , si chiar conduceti bolizi  diesel: la masina mea ,...GV xl-7 ...cam la ce consum ar trebui sa ma astept?

Offline activm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #2 : 26.Mar.2013, 11:30:23 a.m. »
Acum dupa mai multi km,cum stai cu consumul?

Offline GRIGORE GEORGE

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #3 : 18.Mai.2013, 06:49:12 p.m. »
am si eu un xl7 cu motor de 2000, am facut consumul mediu undeva la 8,la drum lung fara sa depasesc 100km/h a consumat 6.7,deci concluzia e si cum o alergi ea fiind o masina grea pentru motorul de 2000.