Arma am cumparat-o in primavara anului trecut, a fost folosita la cateva meciuri de airsoft (cred ca in jur de maxim 7), plus de cateva ori prin curte la tara (are trase in jur de 7-800 bile), prezinta urme de folosire insa tehnic este impecabila.
Dupa primul meci de airsoft i-am cumparat un arc mai puternic M180 - testata pe cronograf cu bile de 0.28 a inregistrat 160mp/s (cel original era de 120mp/s), un incarcator de rezerva (deci in total 2), am inlocuit garnitura de la hop-up cu o garnitura hop-up Systema, iar teava interna a fost imbracata in banda teflonata.
Arma a fost ingrijita, a fost data cu silicon si curatata de fiecare data cand a fost folosita, teava a fost curatata ca sa nu se intareasca rezidurile.
Eu in conditiile actuale trag cu ea la o distanta de 45-50 de metri fara probleme folosind bile de 0.30. Cu bile de 0.20 cred ca ajunge undeva la 60-70m, insa precizia este foarte mult influentata de conditiile meteo.
O vand intrucat am un Dragunov AEG, iar aceasta sta pe post de panoplie.
Arma vine insotita de:
- 1 incarcator + incarcatorul original
- 1 arc de putere marita + arcul original
- tija curatare teava
- cutia in care a venit arma
Atentie, montura si luneta NU se vand.
Hai ca astept de ceva vreme inca un sniper (cu o arma precisa) care sa mearga cu mine la meciuri.

Pret: 400 Lei