Am tot cautat opinii in stanga si-n dreapta - cam fara un rezultat clar.
Am un V6 cu zgomot la distributie - lantul are un intinzator belaliu care se cere inlocuit. Probabil fostul propritar a simtit ca nu-l mai tine sa scoata din buzunar 30-40 mil.
Oricum, Suki e o draga, asa ca sunt hotarat sa-i gasesc un doctor meserias. Beleaua e ca la asa animal de motor e greu de gasit mester pe masura in zona.
Pana acum (de doua săptămâni sunt proprietar de Suzu) am stat mai mult pe la Bosch - Aurora. Baieti relativ priceputi, serviciul comercial amabil, dar baza materiala la pamant.
N-a facut mare lucru - schimb ulei, curele transmisie, filtru benzina. La curele m-am lovit de un surub intepenit (cred ca fostul proprietar nu a schimbat curelele vrodata), in cea mai idioata pozitie din lume. Fo' doua ore ne-am chinuit sa-l scoatem cu masina spanzurata pe lift. Cu surubelnite convertite in dalti.

In cele din urma, un baiat cu rabdare l-a ciocanit pe nemernic. Am scapat de planul B - Sudat la pozitie. Cum am zis, pana la un anumit nivel, baieti pricepuți.
Eu am nevoie de altceva, totusi - va rog sugestii
Măcar să stie ce-i aia cheie dinamometrică și impact wrench - si să fie în stare să citească manualul de service. Fără astea nu discut.