Va salut detin un Swift cu 18 000 km la bord. Unul din lucrurile care ma nemultumeste la aceasta masina este zdranganitul plasticurilor din interior. Pe langa sunetul produs de panourile usilor din fata si plasticului de pe stalpul dintre usi mai nou ma confrunt cu un zgomot mult mai enervant. Un clancanit care apare si la cele mai mici denivelari dupa ureche de undeva din spatele masinii. Am incercat urmatoarele rezolvari: Verificat roata de rezerva si cricul sa fie fixate bine, politele si de sus si de jos demontate din masina, hayonul nu are joc, am rabatat spatarul scaunelor sa ma asigur ca nu este vorba despre zgomotul produs de blocajul banchetei, am miscat cu mana de esapament ... ce sa ii mai fac? Daca e sa lovesc usor cu pumnul in orice panou de plastic ..toate zdrangane. Mi se pare inacceptabil la nici 20 000km masina sa sune precum o carutza la orice denivelare. Conduc 2 masini una peste 500 000km si una peste 300 000km si fata de Swift sunt " MUTE ! "
Astept sa vina vara sa demontez panourile usilor fata sa pun insonorizat special din burete dar momentan ma roade maxim problema cu acest clancanit aparut de vreo saptamana.
Daca aveti o solutie pentru mine v-as fii recunoscator.