0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Aiurea intamplare Nicu....
In aceasta seara am ajuns foarte entuziasmati chiar in Sarata Monteoru. Dornici sa vedem si noi maine vulcanii. Am facut o rezervare care parea foarte atractiva pt. pretul afisat. Pret care l-am mai intalnit si la Siriu, si pe V.Prahovei si la mare, deci totul parea super. Ajunsi acolo, total dezamagiti, o camera relativ mica, joasa,un pat cu doua saltele de varsta mea, un balconas unde printre troacele propietarului erau si 2 scaune de plastic+o masa. Baia parea ok, pana am dat drumul la apa la chiuveta, apa care se deversa in ...cadita de la dus. De la balconas admiram curtea unde stateau la o masa 4 clienti(beti) ai magazinului propietarul, magazin aflat la parter. Pensiunea Monteoru(vezi Turist info) se numeste locatia, pensiune de unde am plecat lasand in urma un nor de praf. Jumatatea insistenta cauta alta si gaseste "Casa Costea" : camera cu baie proprie, la etaj, vedere spre tabla de pe acoperisul vecinului, mai mica decat prima si inalta de max. 1,8m. Cred c-ati auzit de expresia : "din lac in putz" ! La noi a fost. Zic, "hai la hotel". "De la hotel venim, vreau la curte, la aer, iarba, copaci, etc". Era 20,30 : "unde mergem?" Raspuns dur : "acasa", Ok sefa ! La 22,00 eram la pensiunea din Bucuresti. Gata cu vulcanii noroiosi, i-am vazut si p-astia. P.S. Si ce-mi place expresia "o poza face cat o mie de cuvinte", doar ca nu-i chiar asa...