Autor Subiect: usa ignis  (Citit de 3972 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline valip

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
usa ignis
« : 18.Iul.2012, 02:47:36 p.m. »
Nu va spun cine, doar ca din gena are probleme cu parcarea acea categorie de oameni, s-a intimplat sa infiga usa dreapta fata intr-un tarus cu un mare surub sudat, care a facut o gaura strapunsa pe o lungime de cam 10 cm un panoul usii dreapta fata. Am tot cautat ca piesa de schimb usa sau panoul dar nu am gasit macar sa vad daca merita cumparat sau sudat chituit si vopsit actuala usa. Ce imi recomandati sa fac si cam la ce ordin de marime m-ar duce ca pret toata reparatia? Ignis gri metalizat 1,5 AWD 2006

Offline hodoroncktronck

Re: usa ignis
« Răspuns #1 : 18.Iul.2012, 11:57:58 p.m. »
Nu stiu ce sanse ai sa gasesti doar fata de usa, dar cred ca poti gasi o usa intreaga, poate si la culoare daca ai noroc, la dezmembrari. Problema e ca trebuie sa cauti. Usa noua cred ca poti gasi fara problemepe la magazinele de piese auto. Daca te ajuta in vreunfel pe mine m-a costat capota noua originala 200 euro acu' 4 ani si 200 lei vopsirea. Meseriasul de la service mi-a recomandat sa cumpar o piesa de origine in loc sa cumpar una compatibila pentru ca riscam sa nu se potriveasca perfect la rosturi suruburi etc.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004