Autor Subiect: Redescoperim gradina ... frunza .. ma rog .. Romania :)  (Citit de 3750 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Redescoperim gradina ... frunza .. ma rog .. Romania :)
« Răspuns #10 : 08.Iul.2011, 11:42:25 a.m. »
Ziua a 10-a (Piatra Neamt -> Cluj): Am urmat un traseu interesant si anume Piatra Neamt->Targu Neamt->Durau->Borsec->Toplita->Reghin->Cluj Napoca, pentru a putea trece pe la cateva manastiri (Varatec, Agapia si Neamt), pe la casa memoriala Ion Creanga si pt. a trece prin Durau si Borsec (nu am mai fost de ani de zile si eram curiosi cum arata la acest moment; mai e de lucru ...). Masa la coada barajului Bicaz ... cam subtire oferta fizica (in meniu erau multe .. dar fizic .. doar cateva feluri de mancare, iar accesul la baie ... doar dupa comanda :) )

Cam asta ar fi epopeea noastra, cu locuri frumoase si cu preturi .. pe masura.
Sper sa mai facem astfel de iesiri, insa cred ca va mai trebui sa astept un pic pana juniorul va intelege ceva ... ca asa parea destul de .. "pliptisit" :)

Offline ASZ

« Răspuns #11 : 08.Iul.2011, 11:43:43 a.m. »
Si o corectie: intrarea la Peles a fost 100 de lei (pana la nivelul I), ar fi fost 140 daca luam si nivelul II.
La Pelisor nu am mai intrat.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 16.Apr.2012, 08:25:04 p.m. »
Felicitari @ASZ pentru initiativa acestui concediu.   :clap:  Abia acum am vazut topicul, nu stiu cum de mi-a scapat  :">  si multumiri pesntru poze si relatari.

E o buna sursa de inspiratii pentru cei ce vor sa descopere Romania. Si chiar sunt multe de vazut pe meleagurile noastre.  :)

Offline ASZ

« Răspuns #13 : 23.Apr.2012, 02:05:44 p.m. »
Mersi, adevarul este ca mi-a placut si acum cand ma uit in urma(noroc cu pozele :) ), savurez fiecare amintire.

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 30.Apr.2012, 04:24:03 p.m. »
Ca sa evitam locurile clasice, care de 1 Mai sunt invadate de grataragii zgomotosi, sambata asta am facut o plimbare la Dunare in apropiere de Giurgiu. Am decoperit locuri noi, frumoase (cui ii place balta :D) dar mai ales o Romanie "altfel" decat se vede de pe E85..
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Iris_

« Răspuns #15 : 03.Mai.2012, 02:05:39 p.m. »
Mersi, adevarul este ca mi-a placut si acum cand ma uit in urma(noroc cu pozele :) ), savurez fiecare amintire.

ASZ, cam cum e drumul de la Poiana Largului pana la Toplita? Anul trecut am facut Vatra Dornei-Panaci-Dragoiasa-Bilbor-Borsec si drumul era cam varza.
  • Suzuki Sx4 Sedan

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 03.Mai.2012, 02:24:14 p.m. »
Gradina unui crestin, pe malul unui lac, frunze multe... ma rog ... in Romania. Suntem in topic, aici am petrecut ziua de 1 Mai.

Deci, un mic rai e si tara mica (la tara la noi), cat si tara mare (in tara la noi). Sa fim sanatosi si sa le exploram si sa ne bucuram de amandoua !  :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #17 : 03.Mai.2012, 02:38:12 p.m. »
Gradina unui crestin, pe malul unui lac, frunze multe... ma rog ... in Romania.
Deci, un mic rai e si tara mica (la tara la noi), cat si tara mare (in tara la noi). Sa fim sanatosi si sa le exploram si sa ne bucuram de amandoua !  :good:

Păi creştinul ăsta spune TATĂL NOSTRU cu patos şi intonaţie...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 03.Mai.2012, 02:39:58 p.m. »
Si munceste zi de zi s-o intretina, fiind pensionar... (e vorba de o ruda indepartata)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #19 : 03.Mai.2012, 02:48:41 p.m. »
Si munceste zi de zi s-o intretina, fiind pensionar... (e vorba de o ruda indepartata)
Bravo lui !
Am vreo doi unchi care s-au mutat la ţară după ce s-au pensionat şi este o plăcere să vezi cum arată gospodăriile şi mai ales grădinile lor.  Asta înseamnă muncă, timp dar şi suflet pus în treaba pe care o faci ...
De fiecare dată când ajung într-un service (auto, spre o pildă) nu mă pot abţine de la o comparaţie (antiteză mai precis) între modul în care îşi fac treaba unchii pensionari la căşile lor - pe de o parte şi meşterul ce contribuie la victoria capitalismului - pe de altă parte ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain