Autor Subiect: Multumiri ...in trafic!  (Citit de 2102 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Multumiri ...in trafic!
« : 29.Iun.2009, 06:58:48 p.m. »
Salut.
Astazi dimineata m-a lasat un sx4 sa ii intru in fata, la schimbarea unei benzi, pe la piata unirii...si apoi , azi la pranz, la intrarea pe podul grant, un grand vitara...Nici una din masini nu avea sticker, din cat am vazut, ne-am zambit, si cam atat.
Eu am simtit-o ca pe o solidaritate SUZUKI.

Ma gandeam sa avem aici pe forum un topic pentru "multumiri", pana ajungem sa le dam stickere.Dimineata nu am fost atenta la nr de la sx4(era negru), dar la grand vitara, da.

Asadar, multumesc, grand vitara B 127257...

:)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Suzika

• Sr. Member
Re: Multumiri ...in trafic!
« Răspuns #1 : 09.Iul.2009, 05:04:26 p.m. »
 :) :) :)
 Vreau neaparat sa multumesc masinii politiei comunitare (sector 1), un superb suzuki sx4 negru, cu numar B 0X -POK, care aseara, pe la ora 19.30, in intersectia de la gara de nord (dinicu golescu) a trecut pe rosu exact prin fata mea, si m-a ajutat sa testez astfel franele de la Suzika mea draga...ca altfel cine stie cand as fi aflat.Concluzia este ca si frana, si ABS functioneaza impecabil, si pot sa mai adaug si centura, ca altfel faceam cunostinta cu parprizul.
  :clap:

Rectificare, era albastru inchis, cum bine spune @Khaos.Impactul sufletesc asupra mea insa ramane acelasi, indiferent de culoare ;)
« Ultima Modificare: 09.Iul.2009, 07:16:41 p.m. de Suzika »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 09.Iul.2009, 05:42:53 p.m. »
=))

Legat de culoare, cred ca era albastru inchis :D Probabil in urma bucuriei provocate nu ai vazut bine :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 09.Iul.2009, 07:50:21 p.m. »
Cred ca faceau "infract de cord la inima" daca te luai dupa ei si la primul semafor le dadeai un flyer...  =))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #4 : 09.Iul.2009, 08:01:58 p.m. »
Stii, desi eram obosita, m-am amuzat (cateva secunde am injurat...in gand, ca o doamna  ;-) ), gandindu-ma ca trebuia sa ma iau dupa ei, sa le spun doua cuvinte...despre forum.Ideea este ca i-am mai vazut de cateva ori, pe la pta 1 mai, si...tot ii prind sa le dau un flyer ;).Si sa le multumesc si prin viu grai pentru "ajutorul" de aseara, desigur ;)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 24.Aug.2011, 12:42:27 p.m. »
Trei flyere pentru diverse situatii din trafic. Merita sa le avem in geanta !  :good:

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice