Cred ca e evident ce-am votat eu (var. 3, aia cu "Mersi")... Alternativ, varianta de rezerva e "Fara".
VAXXI, nu e vorba nici de politically correctness si nici de ce "ai voie" sa-ti placa sau nu. Poate sa-ti placa sau sa-ti displaca orice, si la fel de bine poti sa-ti exprimi opinia in scris pe forum. Doar ca ambele sisteme ("ranjitorii" vechi si "soarta" noua) sunt pline de echivoc si n-au facut decat sa genereze neintelegeri, discordie si off-topic. E o diferenta imensa intre emoticoanele utilizate in interiorul unei postari pentru a da savoare si nuanta exprimarii scriptice seci, pe de o parte, si anatemizarea nediscriminata sub anonimat a unei postari doar pentru ca nu-l ai la suflet pe postac, pe cealalta parte.
Zambicii nu-si au rostul, mai ales in ariile tehnice unde informatia trebuie sa fie accesibila fara sa fie ingropata in fluff. Dar un "multumesc" in formatul prezentat asigura feedback pentru cel care posteaza si garanteaza exprimarea unei satisfactii pentru continutul unei postari fara a incarca topicul si fara a genera intelesuri eronate.
Tot din motivele expuse, in cazul in care este agreata varianta civilizata, ariile de discutii despre cai verzi pe pereti ar trebui lasate fara.
Iar pentru "like" exista pagina de fizzbuq a clubului...