Autor Subiect: Problemă geam electric pasager  (Citit de 3170 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mauser

Re: Problemă geam electric pasager
« Răspuns #10 : 21.Oct.2025, 05:33:58 p.m. »
Salut! Problema ta pare a fi de la contactele electrice ale butonului sau de la motorul/gearmul ușii, posibil un contact imperfect sau fire slăbite. Dacă e în garanție, insistă la service chiar dacă nu se manifestă atunci. Uneori pot găsi eroarea în memoria calculatorului mașinii, chiar dacă nu “prinzi” problema pe moment. Succes!
  • suzuki

The following users thanked this post: cristidav

Online cristidav

« Răspuns #11 : 22.Oct.2025, 01:23:11 a.m. »
S-a dovedit a fi modulul de ridicare geamuri de la usa soferului, adica piesa centrală a intreg sistemului (toate geamurile sunt legate la modulul ala de la sofer).
N-am mai avut probleme de atunci.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: Hoinar

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 07.Nov.2025, 02:04:52 p.m. »
schimbat pe garantie?
cat costa un astfel de modul original?
daca luai un modul de inchis geamurile(si oglinzile) de pe china ar fi mers geamurile chiar si fara sa schimbi modulul original?

Online cristidav

« Răspuns #13 : 07.Nov.2025, 06:32:22 p.m. »
Din pacate nu, nu pe garantie. Mi s-a zis ca ar costa pe la 100-120 euro pe original, la reprezentanta. Eu l-am luat "aftermarket" la 200 de lei. Functioneaza perfect de atunci, vreo 15.000 km si 6 luni.

Nu, nu cred ca mergeau geamurile daca as fi luat de pe china. Modulul de pe china, din cate stiu, se ataseaza la cel existent, e complementar. Sper sa nu gresesc, poate stiu colegii mai bine.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )