Autor Subiect: Muzeul Fritz Busch  (Citit de 3345 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Muzeul Fritz Busch
« Răspuns #10 : 09.Feb.2011, 07:33:37 p.m. »
@gabineg: cred ca la asta te referi.

@B100UKA: daca astia de la muzeu sustineau ca e una din masinile lui Hitler, inseamna ca asa era; nu vad de ce ar minti. Cat despre Mercedes-urile lui Ceausescu, a fost vorba de doua:
- un 600 Pullman - la care a renuntat pentru ca nu i se potrivea si care actualmente e expus in Franta; e o bijuterie de masina care are o serie de automatizari facute nu electronic, ci hidraulic (inchidere centralizata, inchidere/deschidere geamuri, inchidere/deschidere capota portbagaj, intarirea amortizoarelor la comanda).
- un SL350 pe care cica l-a obtinut pentru Zoe de la Mercedes in schimbul Pullman-ului (asta e 'buy-back' pentru sefi de stat); asta e actualmente in tara, in posesia unui membru Retromobil Club.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

Re: Muzeul Fritz Busch
« Răspuns #11 : 09.Feb.2011, 09:57:43 p.m. »
- un 600 Pullman - la care a renuntat pentru ca nu i se potrivea si care actualmente e expus in Franta;
Habar n-aveam de acest muzeu ... cind ma gindesc ca anu' trecut am fost la doar vreo 200 km distanta  :-(( :-(( :-((   ... nu stiu atunci daca era deschis ca acum zice aici ca THE MUSEUM IS CLOSED UNTIL END 2011.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: