Autor Subiect: Componenta faruri originale SX 4  (Citit de 3771 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Componenta faruri originale SX 4
« Răspuns #10 : 21.Ian.2011, 12:11:31 p.m. »
Cativa cu mitsubishi si-au copt farurile folosind metoda cuptorului de aragaz. S-a matuit sticla si acum arata de cacaao.  Unul saracul avea si pleoape asa ca s-a dus vopseaua si de pe alea, se strange si se crapa. La microunde ma gandesc sa nu faca vreo reactie nasoala oglinda, nu stiu ce fel e vopsita sau tratata, dar de cate ori imi imaginez unul bagat la microunde, vad un CD din ala care e pus la copt.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 21.Ian.2011, 12:23:56 p.m. »
1. Cativa cu mitsubishi si-au copt farurile folosind metoda cuptorului de aragaz.
2. de cate ori imi imaginez unul bagat la microunde, vad un CD din ala care e pus la copt.
1. Asta pt ca vopseaua nu rezista la temperatura de inmuiere sau curgere a masticului. Ca sa mearga totul bine AR TREBUI ca masticul sa se topeasca la temperatura cea mai mica fata de celelalte componente ale farului.

2. Am spus de microunde stiind ca se poate regla temperatura si timpul. Acum din cite in cite grade, nu mai stiu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 23.Ian.2011, 03:17:51 p.m. »
Cuptorul cu microunde se foloseste calculind timpul, puterea si nu in ultimul rind greutatea. Se poate da la cea mai mica putere, iar din cind in cind oprit prin deschiderea usii, ma refer la cele cu butoane mecanice si verificat daca se poate dezlipi acel mastic. Cu cuptorul ar fi o idee, numai  la cel electric, in care se poate da temperatura stabilita, iar de cel cu gaze nici nu poate fi vorba. Nu as risca cu un cuptor pe baza de gaz metan. :-?