Buna ziua, as vrea sa va impartasesc problema manerelor de plafon pentru Suzuki Swift 2023, echipare Passion, asa incat sa poata sa ajute si alti colegi care s-au gandit la asta. Asa cum am scris mai sus, detin un Suzuki Swift 2023, echipare Passion, care nu are manere de plafon la locurile din spate si nici stanga fata.
In capul meu exista logica ca daca pe aceasta caroserie sunt echipari si cu manere pe spate, respectiv Spirit si se fabrica si cu volan pe dreapta, ar fi trebuit sa fie simplu. Pentru ca simteam lipsa acestora la locurile din spate, fiind obisnuit cu ele la fosta masina, am cautat o solutie sa montez si pe aceasta. Am gasit codul de piesa, respectiv 49410-72M00-6GS si m-am uitat cum s-ar putea monta. Montajul acestora nu ar fi fost greu, insa am constatat cu stupoare ca pe echiparea Passion lipsesc niste "prinderi" in forma de U, la locurile de spate, care ar fi trebuit sa fie lipite de caroserie si pe care s-a fi prins manerele. Aceste prinderi ar fi trebuit sa aiba o gaura patrata un care se introduce manerul de plastic. La locul din stanga fata aceste prinderi exista, deci montarea unui suport de ochelari de origine este posibila.
Am zis sa impartasesc si cu voi aceasta problema, astfel incat daca mai sunt colegi care doresc sa monteze manere la locurile de spate, sa stie ca tehnic, nu este posibil sa monteze astfel de manere din lipsa acelor prinderi.
Atasez o fotografie cu respectivele gauri de la manerul dreapta fata demontat, pentru exemplificare.