Autor Subiect: exista service suzuki ok in B?  (Citit de 2264 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline city77

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 0
  • Gen: Bărbat
exista service suzuki ok in B?
« : 07.Mar.2011, 01:11:36 p.m. »
 :-O

Am 3 suzuki swift luate in 2010. Am ajuns cu una dintre ele la revizia de 1 an la cei de la radacini. Am fost foarte dezamagit. 1. Nu s-au uitat macar la placute - nu le-au schimbat - au spus ca nu e necesar, desi mai au un sfert din dimensiunea initiala (suzuki mta), la schimbul de ulei - pt ca am scut fara vizitare filtru - nu a fost schimbat filtrul, intrucat suruburile de prindere aveau o vopsea anticoroziva - neatinsa; uleiul binenteles 4 litri aspect murdar; cica ar fi schimbat filtrul de benzina?!?. De un singur lucru sunt sigur - au schimbat filtrul de aer.

Voi, posesorii de suzuki, sunteti multumiti de service? Unde va duceti masinile?
« Ultima Modificare: 07.Mar.2011, 01:25:47 p.m. de city77 »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: exista service suzuki ok in B?
« Răspuns #1 : 07.Mar.2011, 01:36:55 p.m. »
Ca sa nu spunem noi  ;),ai impresii pe forum de la mai toate service-urile Suzuki din Bucale si din tara(de ce nu?).
Bafta!
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: exista service suzuki ok in B?
« Răspuns #2 : 07.Mar.2011, 02:39:21 p.m. »
Unii dintre noi au optat pentru revizie in tara, Valcea, Oradea, Sibiu sau altele sunt doar cateva exemple. Cel mai bine e sa citesti pareri pe topicurile dedicate service-urilor, asa o sa-ti faci o idee generala.
Nu are sens sa reluam aici subiecte discutate. Daca ai ceva intrebari, nelamuriri, nu ezita sa scrii chiar pe topicurile in cauza. De exemplu, experienta ta cu service-ul Radacini poata fi postata aici (apropos ca de-abia erau laudati - lucru cam rar, ce-i drept :P).
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x