Autor Subiect: Achizitie GV SH - pareri  (Citit de 2944 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline paulf

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • =
Achizitie GV SH - pareri
« : 09.Aug.2017, 10:41:06 p.m. »
Buna seara,

Va scriu pentru a cere sfaturi, si eventual a impartasi pareri.
Sunt de mai bine de un an in cautarea unei masini. Am trecut pe rand prin cautari de la mazda 3, mazda 6, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nevoilor mele s-ar plia mai bine un 4x4. Avand in vedere ca imi place sa urc destul de mult pe dealuri, schiez si ma mai dau si cu bita din cand in cand.

Avand in vedere ca bugetul meu e in jurul sumei de 7000 de euro, primul suv care mi-a facut cu ochiul a fost subaru forester, din pacate, mi-am dat seama ca in pretul acesta as putea sa gasesc "decat" un boxer bulit, in care sa bag bani ulterior. Precizez ca vreau diesel. De la subaru am trecut taman la Duster, am un prieten cu care mai ies, si el are un duster, nimic de reprosat, n-am ramas nicaieri, si n-am fost chiar pe cele mai ok drumuri. Singurul lucru care ma deranjeaza, e faptul ca inafara pozitiei soferului, mai inalta decat sedan-urile, te simti ca intr-un logan. Ma zgarie pe timpan sunetul semnalizarii. Dar si aici, in 7000 de euro, as ajunge doar la cele mai ieftine, si cele mai ieftine nu-s neaparat cele mai bune.

Si din cautari in cautari, am ajuns la GV, ani 2007-2009, la un pret mai mult decat acceptabil, cu dotari mult superioare dusterului. Problema e ca nu cunosc nimic despre aceasta masina, inafara faptului ca, ca la orice japoneza, are problema cu rugina. Lucrul asta il stiu de cand cautam mazda.

Asa ca, stimati posesori, ma puteti ajuta/indruma cu sfaturi? La ce sa fiu atent, 7000 e un pret corect pentru masina asta? La ce pret ma duce cu reviziile? E la fel ca toate japonezele dpdv al fiabilitatii?

Multumesc frumos,
orice parere e bine venita.
  • =

Offline shpeedy

Re: Achizitie GV SH - pareri
« Răspuns #1 : 10.Aug.2017, 08:23:12 a.m. »
Salut!

Sa-nteleg ca nici unul dintre topicurile de mai jos - deja deschise! - nu te-a ajutat?!

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5550.0
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=2752.0

Ai pus o intrebare ce-si gaseste usor raspunsul pe acest forum...

Plus ca, nefiind o masina chiar atat de intalnita in Romania, nici aria nu e foarte mare a.i. sa ai mult de citit pentru a acoperi tot subiectul Grand-Vitara.

Spor la citit!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Garett

« Răspuns #2 : 10.Aug.2017, 09:08:35 a.m. »
Multumesc frumos,
orice parere e bine venita.
Opinie scurta: don't!  :(
Nu diesel cel putin!
GV este o masina excelenta, stricata de un motor diesel absolut jalnic!
Nesfarsite probleme cu DPF-ul, EGR, clapeta de acceleratie!
Daca as da timpul inapoi n-as mai lua GV diesel!
Sau orice alta masina cu motor frantuzesc!
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline paulf

• Newbie
  • *
    • =
« Răspuns #3 : 10.Aug.2017, 10:16:37 a.m. »
Topic-urile respective, ori se refera la masini mai noi, ori post-ul e din 2011. Avand in vedere ca masinile astea au 10 ani, as vrea sa cunosc niste date mai actuale.

Multumesc
  • =

Offline Leutz

« Răspuns #4 : 10.Aug.2017, 11:46:52 a.m. »
Pai cam asta e activitatea GrandVitaristilor pe forum. Sunt doar cativa, care nici ei nu mai intra pe forum de ceva vreme. Poate nici nu mai au masinile.

Ceilalti pot doar sa-ti dea informatii din auzite si citite sau opinii pur personale si subiective.
De exemplu, eu nu mi-as lua din principiu diesel SH; orice masina ar fi. De ce sa ma leg la cap cand nu ma doare?  :dknw:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ulise

« Răspuns #5 : 10.Aug.2017, 01:16:10 p.m. »
Pai cam asta e activitatea GrandVitaristilor pe forum. Sunt doar cativa, care nici ei nu mai intra pe forum de ceva vreme. Poate nici nu mai au masinile.

Ceilalti pot doar sa-ti dea informatii din auzite si citite sau opinii pur personale si subiective.
De exemplu, eu nu mi-as lua din principiu diesel SH; orice masina ar fi. De ce sa ma leg la cap cand nu ma doare?  :dknw:

Dintre posesorii de GV1 și GV2 eu sunt cam singurul activ. Cu GV1, așa ca nu pot ajuta.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline shpeedy

« Răspuns #6 : 10.Aug.2017, 02:38:31 p.m. »
Topic-urile respective, ori se refera la masini mai noi, ori post-ul e din 2011. Avand in vedere ca masinile astea au 10 ani, as vrea sa cunosc niste date mai actuale.

Multumesc

Daca tot iti iei masina SH veche de 10 ani, de ce interesul pentru date mai actuale?! :-/ :-?

Offline paulf

• Newbie
  • *
    • =
« Răspuns #7 : 10.Aug.2017, 03:07:51 p.m. »
Probabil ar fi mai ok sa stii, cum se comporta masina dupa 10 ani, la 200k km, nu?
  • =

Offline shpeedy

« Răspuns #8 : 10.Aug.2017, 03:11:04 p.m. »
Si asta nu se putea afla, pe de-o parte citind topicurile din aria de GV, si, pe de alta parte, punand intrebarea intr-un topic existent?! Intreb si eu...

Offline paulf

• Newbie
  • *
    • =
« Răspuns #9 : 10.Aug.2017, 03:38:22 p.m. »
La un topic in care era prezentata o astfel de intrebare, nu avea nici un raspuns, asa ca mi-am incercat norocul. Dar no, daca am deranjat atat, cu un nou topic, poti sa-l stergi si o sa intreb in alta parte, eventual pe un alt forum in care oamenii sunt mai deschisi la a oferi o informatie.

Multumesc frumos inca o data, baietilor care au venit cu o informatie.
  • =