Autor Subiect: despre motor  (Citit de 2948 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sorin iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
despre motor
« : 28.Feb.2010, 05:46:04 p.m. »
Stie cineva cu certitudine daca la sx4 1.5 motor M15A distributia este pe lant?

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: despre motor
« Răspuns #1 : 28.Feb.2010, 06:38:21 p.m. »
E pe lant...
« Ultima Modificare: 28.Feb.2010, 06:50:30 p.m. de cosmin »
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline hugbear

« Răspuns #2 : 28.Feb.2010, 08:47:53 p.m. »
DA, stie producatorul!!!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #3 : 28.Feb.2010, 09:47:19 p.m. »
Ok, hai sa pun si eu una daca tot e despre motoare. Si poate WOL sa fie si el prin preajma poate ne da un raspuns.
S-ar putea schimba softul la masina asta? Eu am 1.5 si sincer ma enerveaza de acum cat de rapid se tureaza cand vrei sa pleci de pe loc fara sa apesi prea mult pedala. De aici si consumul crescut.
Nu stiu, poate softul e facut mai pentru SPORT dar nu ma intereaseaza asta, s-ar fi putut pune un buton separat pentru asa ceva, nu sa fie BY DEFAULT. Deci m-ar interesa o resoftare oficiala (daca exista ca sa nu afecteze garantia) si cam cat ar costa.

Multam,

SX4 1.5 SE

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #4 : 28.Feb.2010, 09:47:37 p.m. »
Ca raspuns general, te poti convinge in 2 variante: 1. Cauti schita motorului in manualul de reparatii al masinii; 2. Salti capota motorului si te uiti in partea stanga a blocului motor dupa o curea cu dinti (nu caneluri - alea sunt de la accesorii). Daca nu e, atunci e pe lant.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline bogdanb

« Răspuns #5 : 28.Feb.2010, 09:56:45 p.m. »
Acest subiect s-a mai discutat aici.

Atrag atentia, mai ales noilor veniti sa foloseasca functia Search din meniul principal inainte sa deschida o tema noua. Multumesc
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 28.Feb.2010, 10:40:33 p.m. »
S-ar putea schimba softul la masina asta? Eu am 1.5 si sincer ma enerveaza de acum cat de rapid se tureaza cand vrei sa pleci de pe loc fara sa apesi prea mult pedala. De aici si consumul crescut.
Nu stiu, poate softul e facut mai pentru SPORT dar nu ma intereaseaza asta, s-ar fi putut pune un buton separat pentru asa ceva, nu sa fie BY DEFAULT. Deci m-ar interesa o resoftare oficiala (daca exista ca sa nu afecteze garantia) si cam cat ar costa.
Oficial ma indoiesc sa existe, da' poti sa trimiti un mail sa vezi daca jucarica asta poate fi facuta sa mearga si cu 1.5-ul tau
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #7 : 28.Feb.2010, 10:41:11 p.m. »
Ma scuzati, am si eu un post 2 randuri mai sus care n-are treaba cu distributia  :)

Multam,
 :D

P.S. Scuze, ne-am intersectat cu postarea! Mersi de raspuns,
SX4 1.5 SE