Autor Subiect: Placutele originale huruie  (Citit de 591 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Placutele originale huruie
« Răspuns #10 : 16.Mai.2026, 01:23:46 a.m. »
Ieri am decis sa schimb discurile fata cu discuri de origine si placutele cu TRW. ......... Placutele sunt TRW COTEC GDB3437  iar dreptunghiurile sunt ca astea https://gmoto.ro/substrat-autoadeziv-trw-pentru-placutele-de-frana,146032.html
  Sa ne spui daca scartaie.
PS. daca erau ambele de origine era si mai bine...oricum nu se schimba anual.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hms

« Răspuns #11 : 16.Mai.2026, 09:02:35 a.m. »
Dupa ce le-am schimbat a trebuit sa merg in jur de 40-45 de km dar in acest timp discurile s-au curatat de ...culoarea aia ciudata (vinetie) capatata in urma tratarii cu UV si am franat mai des dacat ar fi trebuit tocmai pentru asta dar si sa vad daca fac  zgomot sau scartaie placutele. Din fericire nici atunci si nici dupa nu am auzit nimic. Acum nu stiu daca a ajutat faptul ca am pus bucatelele alea autoadezive. O sa urmaresc cu mai mare atentie comportamentul si o sa decid daca le tin sau le schimb mai repede decat ar trebui. Nu se vede nimic diferit la franare fata de inainte de schimbul discurilor si placutelor plus ca am facut si schimbul de lichid de frana .( Am facut o revizie generala si am schimbat  ulei la motor, cutie, antigel, filtre)
  • Suzuki Baleno 1.2 HYBRID B-TOP

The following users thanked this post: enicky, koala

Offline enicky

« Răspuns #12 : 16.Mai.2026, 11:11:53 p.m. »
.......Sa ne spui daca scartaie.
      Mi s-ar parea corect ca titlul acestui topic sa fie urmat de semnul intrebarii ( Placutele originale huruie?), pentru ca altfel afirmatia este un mare neadevar.

Multumesc anticipat moderatorului !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip