Autor Subiect: PLAFON PANORAMIC S-CROSS, MERITA?  (Citit de 355 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: PLAFON PANORAMIC S-CROSS, MERITA?
« Răspuns #10 : 24.Iul.2025, 12:16:06 p.m. »
trapa e ca si 4x4 ... :-* pentru o masina care nu paraseste asfaltul

Eu cred ca e si mai moft.

4x4 folosesc intens cand merg pe coclauri. Sau pe drum cu zapada. E absolut necesar, sa nu raman ca o caruta poticnita.

Dar trapa, dupa cum spuneam: ba ploua, ba e prea soare, ba e praf (aproape mereu -  :( , samd)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 24.Iul.2025, 04:59:41 p.m. »
in caz de impact pe plafon: Eu fac destul off-road / overlanding cu Forester-ul. Si nu resimt o problema in a avea trapa.
Nu e vorba doar de off road ci in general, pe sosele. SUV-urile, fiind ceva mai inalte,la un impact lateral pot fi rasturnate mult mai usor decit o masina ''lipita'' de asfalt.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 24.Iul.2025, 09:57:34 p.m. »
Buna ziua, cochetez cu ideea unui s-cross...m-ar interesa daca ati recomanda sau nu plafonul panoramic? din pacate nu am reust sa vad la reprezentanta un exemplar cu plafon...dar nici nu as vrea sa merg la plezneala cu alegerea.
Multumesc!

Dacă ai des persoane mai înalte pe locurile din spate nu e prea indicat. Eu ating cu capul în plafon.

Offline medoors

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • CLUJ
« Răspuns #13 : 24.Iul.2025, 10:09:31 p.m. »
Multumesc tuturor...tot documentandu-ma pe subiect a aparut o noua dilema. Stie cineva daca in 2026 S-cross-ul va avea parte de un Facelift relevant? Sunt fel de fel de filmulete pe youtube care vb despre un S-cross mult mai ok din punct de veder estetic, mai armonios..insa cei de la reprezentanta spun ca nu au info oficiale. Sincer, dacă exista probabilitatea modificarii unor aspecte ale exteriorului (de care nu sunt foarte multumit acum) as astepta pana in 2026.

Multumesc mult!
  • S-CROSS

Offline ntire2000

« Răspuns #14 : 24.Iul.2025, 10:52:24 p.m. »
Dacă mai aștepți poate te răzgândești.
Sau nu o să mai ai ocazia .... că unii poate nu vor mai produce, darămite să facă facelift.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού