Autor Subiect: Suzuki Vitara cumparata de noua de 5 luni, 2500km motor defect cu batai metalice  (Citit de 1858 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline DanAdrianFlorin1

Suzuki Vitara cumparata de noua de 5 luni, 2500km motor defect cu batai metalice ,se afla in service autorizat la Radacini Militari cumparata . de unde mi sa spus ca este motorul .
Eu doresc sa mi se schimbe masina sau cel mai rau caz dar de nedorit schimbarea motorului complet in nici un caz repararea lui deoarece masina este noua si la atati km si 5 luni nu este normal sa se defecteze. Eu am cumparat masina noua nu second,sa mi se umble la motor, cutie ..........
Daca sunteti o firma serioasa care isi respecta blazonul va rog sa imi schimbati masina cu alta noua.
Mentionezca am platit 21400 euro.

adresa mail danadrian779@yahoo.ro  tel.0799953290

Doresc o rezolvare pe cale amiabila normala nu repararea motorului.
  • Suzuki Vitara

The following users thanked this post: ntire2000

Offline DanAdrianFlorin1

Sper sa se rezolve intr-un timp cat mai scurt .
  • Suzuki Vitara

Offline Laurentiu

Eu doresc sa mi se schimbe masina sau cel mai rau caz dar de nedorit schimbarea motorului complet...
Cred ca mai cistigat vei fi daca ti se va inlocui motorul cu altul nou. Tine-te tare pe varianta asta ca alta mai buna nu cred sa existe.
Ia-ti gindul de la schimbarea masinii caci nimeni nu o va face.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: badmania98

Offline sfichiu

La un Volvo xc90 cu probleme la motor reprezentanta a schimbat imediat motorul cu un nou certificat de garantie,stiu asta de la baiatul meu,deci se poate,insista la Radacini!...Bafta!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline ntire2000

Eu zic sa mergi până in pânzele albe si sa ceri returnarea banilor.
După care ori cumperi altă mașină (aceeași marcă sau alta) ori iei un second care nu o să te surprindă dupa doar 2500 de km.
Știu, sună extremist ceea ce spun eu, dar e bătaie de joc să faci mentenanță cu tot felul de Gigei (sau Dorei) pe o mașină pe care nu cred că ai apucat sa o duci la spălătorie de mai mult de 3 ori.
Dacă nu reușești așa și pretind că îti schimbă motorul cu totul, vezi că trebuie modificat CI cu noua serie, altfel sunt basme.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

vezi că trebuie modificat CI cu noua serie...
Motorul nu este considerata piesa de schimb? In CI este trecuta numai seria de caroserie.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

Unde este trecuta seria motorului.

Personal, eu n-as avea incredere sa cumpar o masina la care dupa nici jumatate de an de la vânzare a fost operata în CI o modificare de serie a motorului.
Pentru ca stiu cum se fușărește prin service-urile autohtone.
Rar mai gasesti câte un meseriaș care sa faca totul ca la carte (cu cheie dinamometrica de exemplu).

PS: nu vorbim de faptul ca acea masina a trecut prin verificarile de QC ca rata prin apa.
Deja vorbim de al doilea caz în nici jumatate de an, sunt curios cum s-a rezolvat cazul de la Constanta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Dogy

Ceva noutati legate de problema semnalata?
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline iurievelesco

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Chișinău
Cum anume se auzea motorul am si eu o problema  se aude la rece sunete metalice
  • Suzuki Vitara