Autor Subiect: Martor ESP aprins cod C1028 MASTER CYLINDER PRESSURE  (Citit de 4956 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bucur.dan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Martor ESP aprins cod C1028 MASTER CYLINDER PRESSURE
« : 05.Dec.2012, 10:06:59 p.m. »
Buna seara! A mai avut cineva problema aceasta, cod C1028 MASTER CYLINDER PRESSURE la vreun Suzuki Grand Vitara an 2006 1.9 DDiS? cel mai mult ma intereseaza care este rezolvarea probelemei si daca cineva a rezolvat-o, nu ca a ignorat martorul? Va multumesc

Offline SUIRAM NAMOR

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Martor ESP aprins cod C1028 MASTER CYLINDER PRESSURE
« Răspuns #1 : 17.Dec.2012, 07:14:39 a.m. »
Buna dimineata dle Bucur.Dan.....te rog daca ai reusit remedierea situatie si ai timp sa imi dai si mie un tf sau sa imi scri ce anume a fost si cum ai remediat?

am aceeasi problema.....

multumesc ,suiram namor

0744272051

Offline alin.neag

Re: Martor ESP aprins cod C1028 MASTER CYLINDER PRESSURE
« Răspuns #2 : 16.Dec.2024, 01:59:40 p.m. »
Salut, postez pentru ca poate ajuta si pe altii, tu ma gandesc ca ai rezolvat intr-un fel sau altul.
Problema este cunoscuta la primii ani de productie din aceasta generatie.

Eu am rezolvat prin schimbarea partii centrale a pompei ABS de la una functionala (generatie mai noua, care nu mai face probleme). Adica partea de aluminiu dintre electronica si motorasul pompei ABS.
Am gasit 2 baieti pe OLX care fac asta si stiu despre ce este vorba, unul in Cluj-Napoca si unul in Botosani. in 30 minute au rezolvat pompa, le-am dus-o demontata. 700 lei.
Eram pe punctul de a o trimite in Polonia la ceva baieti care fac cam acelasi lucru cam la 180 euro.

Dupa remontarea pompei ABS, eroarea a disparut fara alte interventii.

Atentie, atunci cand este activa eroarea, nu ai ESP si controlul tractiunii functionale.
  • GV 1.9ddis 2007

The following users thanked this post: gabineg