Vad ca esti in dilema(nu prea am inteles de ce!), dar pana la urma sunt doua aspecte care cred ca conteaza(scuzati caco...): partea finaciara(unde te informezi si calculezi) si caliatea produsului, adica ce calitate de anvelope iti doresti, pentru ca de calitate depinde in final viata ta, a familiei si a colegilor de trafic.
Deci dupa se vede ai doua variante:
N-am facut un calcul ca nu-i treaba mea, dar probabil ca din comoditate si pentru a respecta legea, prima varianta ar fi sa le cumperi de la reprezentanta, gata echipate, echilibrate doar montate pe masina si... la drum !
Avantaj: -cumparate-montate rapid
Dezavantaj: -gumele d.p.m.d.v. sunt mediocre, cu C la aderenta pe ud, tocmai iarna !
-posibil si pret mai mare, nu stiu.
A doua varianta este sa-ti alegi gumele, jantele de la colegul cu acelasi nume si senzorii.
Avantaj: iti alegi ce gume doresti, functie de marca, indice aderenta, pret.
Dezavantaj: va fi o actiune mai ampla de cautat/cumparat DAAR, satisfactie va fi(iti garantez) mult mai mare, pentru ca vei avea ceva pe gustul, dorinta si buzunarul tau !
Fiindca suntem prea saraci sa ne luam lucruri proaste, eu nu sunt incantat de aceste Yokohama, sunt alte marci si mai bune si mai rezistente si cu un "desen" mai agresiv pe partea de rulare, plus ca nu le iei ptr. un an, asa ca mai bine cauti o anvelopa poate apropiata ca pret, sau ceva mai scumpa, dar o marca recunoscuta . Oricum nu sunt ff. multe, asa ca e usor de ales .
Din experienta spun ca un cauciuc bun te poate scoate dintr-o situatie proasta, sau chiar sa iasa nevatamat dintr-o groapa neevitata la timp.
Asa ca, iti doresc succes !