Autor Subiect: S-Cross versus Mazda CX3  (Citit de 2315 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline neilsimon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Focsani
S-Cross versus Mazda CX3
« : 13.Apr.2019, 01:40:41 p.m. »
Buna ziua
Ma scuzati de intrebare,dar as vrea sa stiu daca ar fi bine sa vand masina Suzuki Sx4 S cross 2017 ca sa cumpar o Mazda cx 3 din 2017.
N am stiut unde sa postez intrebarea.
  • suzuki vitara 1,6 passion allgrip wd 4x4

Offline rexkrokiDAU

Re: S-Cross versus Mazda CX3
« Răspuns #1 : 13.Apr.2019, 02:42:34 p.m. »
Dacă e să analizăm toate detaliile furnizate coroborate cu nevoile expuse, eu zic că nu e bine.  :dknw:

Offline Daniel42

« Răspuns #2 : 13.Apr.2019, 03:02:55 p.m. »
Daca tot doresti ceva de la Mazda nu te grabii sa iei SH-uri . Mai stringe ceva bani si vezi noul CX 30 care inca nu are pretul de vinzare  sau CX 3 modelul nou . Astea nu se compara cu Suzuki indiferent de care ,nici la calitatea materialelor interior exterior si nici la noile motoare , care cica sunt revolutionare . Apoi chestia asta cu motoarele mai ramine de vazut peste vreo 2-3 ani sa vedem ce se aude despre ele daca au probleme sau nu . Si eu o sa ma uit dupa o Mazda CX 30 peste vreo 3 ani . O singura problema ramane si aceea este reprezentata de pret , marca Mazda fiind mai scumpa putin dar si daca privesti la noile modele Mazda CX30 si Mazda 3 cu motoare skyactive x , este imposibil sa nu se miste ceva in mintea ta , fiindca arata superb . :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline steph

« Răspuns #3 : 13.Apr.2019, 08:20:48 p.m. »
Da si tu niste detalii. Ce motor, echipare ai acum, ce Mazda ai ochit? Motor, km, dotari etc.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline CyborgSky00

« Răspuns #4 : 01.Feb.2022, 02:31:08 p.m. »
Pe la Mazda, cred ca ceva mai multe probleme pe la motor, pe forumul lor. O fi interiorul, dar parca fiabiliatea primeaza.
  • Suzy