Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 207106 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Niflheim

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Re: Android Auto
« Răspuns #1120 : 03.Apr.2025, 07:18:06 p.m. »
Salut,
vreau sa scap de limitarea de la android auto ca sa poti scrie destinatia in timp ce frana de mana nu este trasa. Eu merg 99% cu un pasager si devine frustrant ca nu pot sa schimb destinatia fara sa iau telefonul sau sa opresc.
vreau sa fac la infotaimentul Clarion 63t3 (77s0) handbrake bypass. Ce am gasit eu pana acum: cablul care trimite semnal la infotaiment cand e frana de mana trasa are culoarea maro, cand e frana de mana trasa am vazut ca se trimite 3V. Nu a mers cu prinderea la ground (aia a fost ce am incercat prima data).
A mai umblat cineva la asta?
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion Mild Hybrid 4x4 2022

Offline Nad76

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Ploiesti
« Răspuns #1121 : 26.Mai.2025, 02:48:01 p.m. »
Salutare am un S-Cross din 2023 la care nu pot conecta telefonul prin cablu (Samsung S24)  androidcar se conecteaza si se deconecteaza cand si cum vrea el . Sunt drumuri la care nu face probeme dar si drumuri la care se conecteaza si se deconecteaza singur la cateva minute .... Ce pot face ? Mentionez ca la reprezentanta au spus ca este ultima versiune de soft si ca ar fi cablul de date de vina, am luat original Samsung si face la fel.....
  • Suzuki S-Cross

Offline wolfin

« Răspuns #1122 : 26.Mai.2025, 03:35:36 p.m. »
Și ce să vezi, azi am fost la DAB să schimb mufa USB pe garanție. Ei m-au chemat de joi, dar abia azi am putut eu să ajung. S-a schimbat mufa, nu s-a plătit nimic, totul merge bine, deci se poate, dar în niciun caz cu vorba bună.

Coincidență sau nu, în același timp ca mine a ajuns un băiat cu altă Vitara cu o problemă mai interesantă: când conecta telefonul pe USB i se restarta SLDA. A făcut scandal și i l-au schimbat pe garanție prin iulie, iar acum face iar același lucru. Probabil și la el e tot ceva legat de mufa USB.

Sfatul meu în concluzie ar fi următorul: cumpărați un cablu și lăsați-l băgat în mufă. Aceasta este atât de proastă încât estimarea mea este că suportă maxim câteva băgări și scoateri (10-20, eu n-am avut mai multe).

Cauta cu functia cautare "mufa usb" o sa vezi multe raspunsuri la intrebarea ta
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970