Buna seara!
Sunt foarte dezamagit de fiabilitatea masinii Suzuki.
Argument : Ajuns la munte, zona Bran, in conditii de iarna cu zapada si urcat drumul spre partia Bran martorul de ABS din bord ma anunta grabit ca am ramas fara ABS. Citesc manualul masinii si-mi spune ca pot merge linistit cu masina asa dar fara ABS.
Continui drumul pana la partie dar cu foarte multe derapaje, prea multe pentru sistemul 4x4(AUTO). Fiind aproape de Brasov gandul m-a trmis la colegul de forum - pitzy - pe care l-am si sunat sa ma ajute cu numarul de telefon de la reprezentanta Suzuki din Brasov. Am sunat acolo si au zis ca sunt asteptat fara nici o problema. In drum spre service, eu fiind pe modul AUTO, martorul AUTO din bord incepe sa licare

semn ca masina incepe sa o ia razna.
Ajuns la service plin de nervi si cu o zi de concediu pierduta baietii de acolo constata ca mi-a cedat senzorul de ABS de la roata din spate stanga si de aici am ramas fara absolut tot ce tine de stabilitate, inclusiv ESP daca aveam in dotarea masinii.
Se va repara pe garantie cu siguranta dar ce ma nemultumeste este faptul ca a cedat asa de usor. Daca ma aflam in creierii muntilor, eu stiind ca am 4x4, cu ce 4x4 ma mai intorceam eu? Probabil asteptam primavara sa ma scoata de acolo.
Oricum asta este concluzia celor din Brasov dupa 2 ore de verificare. Mi-au zis ca senzorul pe spate este integrat in butuc si trebuie schimbat tot butucul.
Chiar este nevoie de 2 ore pentru a-ti da seama ca masina are un senzor varza?
Sa vedem diacnosticul si celor din Bucuresti.
L.E. : Cu toate ca acum nu mai am masina pe AUTO ( nu mai merge 4x4) dupa ceva km de mers cu martorul de ABS aprins in conditiile mentionate mai sus incepe sa licare si martorul de AUTO.