Autor Subiect: Dotari suplimentare  (Citit de 6055 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BazaX

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
Re: Dotari suplimentare
« Răspuns #20 : 04.Sep.2009, 08:12:49 a.m. »
cred ca dupa facelift a aparut si fly-by-wire
stiu asta ca am incercat sa pun cruise control la "caza" si dupa ce am montat butoanele(airbag scos si pus inapoi) cand sa pun mufa la acceleratie.. ia-o de unde nu-i.

asa ca l-am dat jos si l-am pus la "BazaX" care e varianta cu 2 usi si facelift. are acceleratia pe senzor.

Ca sa nu fie confuzii, ... al meu cu 2 usi nu e SSS e doar SS-Simplu :), GS, cumparat in noiembrie 2007. Are facelift, dar n-as putea sa spun daca acceleratia fly-by-wire vine de la facelift sau de la GS (caza are modelul GLX fara facelift).

Oricum, ... e simplu de verificata acceleratia... Trebuie doar sa va uitati la pedala de acceleratie. Se vede usor daca e electronica sau mecanica.

cruzul merge excelent !!!  :good:   (sarumana conu miocrl  :pardon:)
swift 1.3 GS, sunlight cooper

Offline miocrl

« Răspuns #21 : 04.Sep.2009, 09:13:00 a.m. »
servus draga  =))

berea sa i-o dai la caza..

Offline despada

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 257
Dotari suplimentare
« Răspuns #22 : 16.Oct.2009, 01:49:17 a.m. »
Salutare ,

Pentru cei interesati (inclusiv eu) , unde putem afla mai multe detalii clare despre instalarea de cruise control pe swift(cu fly by wire pe acceleratie)  ?
Plec de la ideea ca daca ma duc sa intreb la dealer ...orice va fi posibil , insa eu zic ca aici pe forum avem de a face cu realitatea legata de swift ..

Din ce am citit pana acum pe tema aceasta aici , nu imi este clar daca se poate pune sau nu .
 :dknw:

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #23 : 16.Oct.2009, 07:46:52 a.m. »
Eu am un model din oct. 2007, fara face lift. Dar acceleratia este electronica. Asta ca o paranteza ca s-a tot vorbit despre acest lucru.

Offline miocrl

« Răspuns #24 : 16.Oct.2009, 08:59:21 a.m. »
@Dokken: inseamna ca nu putem trage o linie ca sa delimitam acceleratia fly-by-wire in functie de "facelift" sau an.

@despada: se poate, pret 410eur, dealerii inca nu s-au aratat interesati de montaj din cate stiu eu.

detaliile aici daca ai rabdare sa citesti tot topicul
« Ultima Modificare: 16.Oct.2009, 09:09:34 a.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #25 : 16.Oct.2009, 11:27:36 a.m. »
Sau poate ca la Dokken e asa pt ca are automata?Poate au vreo legatura intre ele..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI