Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 648305 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline ntire2000

Mai corect era asa: "pentru ca statul sa-si permita ca sa tina angajati niste trântori inutili, un angajator privat trebuie sa ....."

Si ca sa nu sara niste colegi plini de principii si corectitudine o sa-mi argumentez afirmatia.

Cel mai recent exemplu de eficienta maxima la privat, unde fiecare cent conteaza: mi-a cazut astazi net-ul la RDS (undeva la tara), am apelat serviciul clienti de pe nr de mobil alocat contractului si am fost directionat pe robot pâna la capat, adica sa aflu ca pe adresa mea "se desfasoara o interventie care se termina în data de ... la ora ....."
Totul robotizat, totul dintr-un sistem foarte bine gândit si pus la punct.

Iar ca sa platesc parcarea de resedinta a trebuit sa ma duc la primarie ca sa vad o grasa tâmpa si sictirita ce freaca degeaba un scaun toata ziua sa încaseze niste bani pe care i-as putea plati online.
Statul la stat, nu?!?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline enicky

...Totul robotizat, totul dintr-un sistem foarte bine gândit si pus la punct.
   Mda, cand vei avea si alte probleme cu ei, pe care, sincer, nu ti le doresc, vei vedea ce sistem foarte bine gândit si pus la punct de taxare au !
 Nu-ti mai povestesc, ca e lunga istoria, dar mai bine sa n-ai conflicte cu ei... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 

Offline Costique

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2504
  • Thanked: 1295 times
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
 “Cum nu vii tu, Țepeș doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarți în două cete: în smintiți și în mișei…”

Si nici la știri nu ma mai uit...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
 
The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline ntire2000

Poza serii.


In veci nu ma mai duc la vot - si atâta le trebuie celor cu "spirit civic" sa mai vina cu texte gen "votul tau conteaza".
Daca totusi n-am ce face în ziua votului, si simt nevoia de destindere o sa ma duc sa desenez penisuri pe buletinul tiparit (si) din banii mei.

  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline Leutz

Tehnic (si cinic-realist  :D) vorbind, nu ai de ce sa te superi  :D.

PSD este partidul care a castigat ca numar de voturi alegerile trecute. Daca nu ai votat cu ei, faptul ca cei cu care ai votat au fost la guvernare (presupunand ca ai votat PNL, USR, UDMR sau pe unul din reprezentantii minoritatilor nationale) e urmarea moral nefireasca a alegerilor, dar corecta conform constitutiei si respectiv sistemului si legilor electorale romanesti. Trist dar adevarat :D.

Evident ca in formarea coalitiilor ar putea exista ceva moralitate, in concordanta cu nivelul de moralitate al partidelor in cauza. Dar asta doar pe alte meleaguri, in Germania de exemplu. In Romania sistemul a fost conceput pe genunchi de triumfatorii revolutiei, in timp ce le treceau gloantele pe la urechi, iar ei se faceau ca lucreaza; asadar, fara o privire atenta asupra trasaturilor definitorii ale poporului roman... trasaturi care fac irelevant in practica un astfel de sistem.

In alta ordine de idei, mi-a placut acest articol; reflecta intr-un mod interesant realitatea sistemului electoral (si nu numai) romanesc  :D.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019
 

Offline ntire2000

Parerea mea e ca PNL-ul e pa, pâna la 1 decembrie se va rupe în doua.
Iar PSD are acuma timp berechet ca sa-si rupa gâtul pâna la urmatoarele alegeri (la ce vremuri interesante vin).
La care vom avea partide de care n-au auzit românii, gen Diaspora Româna...
Iar "clasicul" AUR va rupe sondajele, o sa fie distractie maxima pentru aia care se risca sa-si (mai) continue existenta pe meleagurile astea blestemate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline Costique

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2504
  • Thanked: 1295 times
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu știu in cate se rupe acest pseudo-PNL dar s-a asigurat ca nu ia mai mult de 15% si nici n-o sa mai ia vreodată. Pentru ca, așa cum nici PNTCD n-a avut, le lipsește sprijinul media real. PSD a avut/are mereu cel puțin 2-3 entități media mari in subordine. Ocazional  si celelalte, chiar pe toate. Ceilalți in frunte cu PNL sunt plecați cu pluta, nu au nici o entitate media sub control real, doar ocazional ceva sprijin interesat si doar punctual. Nu sunt in stare sa-si ducă mesajele la populație, nu au strategii de comunicare, nu au oameni profesioniști in comunicare. PNL nu este mai rău ca PSD dar este sigur mai prost, nepregătit si, ca toți aia deștepți, se mănâncă intre ei la fel cum ii mănâncă si adversarii. Așa ca...asta nu e partid  sa conducă România. Iar Catu ...se duce după Ponta. Tare mi-e ca si asta e om al serviciilor sub acoperire, ca si Ponta (doar nu va închipuiți ca "Colectiv" era motiv de demisie), propulsat de ele in fruntea PNL ca sa îngroape PNL.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
 
The following users thanked this post: shpeedy, saureign

Offline toma

Si revin la subiectul asta: Vârsta medie a mamelor minore în România a scăzut și a ajuns la 15 ani. Sociolog: Statul nu intervine și e cel puțin complice

Citat
Vârsta medie a unei mame minore în România a ajuns la 15,4 ani, în scădere cu circa doi ani față de 2018.
[...]
Datele ultimului barometru Eurostat arată că 23% dintre mamele minore din UE trăiesc în România, unde cele mai recente date arată că peste 8.600 de tinere fete au devenit mame înaintea majoratului, iar 725 dintre ele au copil la vârste mai mici de 15 ani.
Prin comparație, state ca Danemarca, Slovenia și Luxemburg înregistrează sub 50 de nașteri anual la mame sub 18 ani.
Există și trei țări europene - Finlanda, Danemarca și Olanda - în care nicio fată sub 15 ani nu a devenit mamă în anul 2018.
[...]
Nu doar mama este expusă riscurilor, ci și copilul, care se poate naște prematur. În rândul acestor bebeluși incidența mortalității infantile este crescută. Statisticile arată că în România rata mortalității infantile a fost de 6,2 la mia de născuți vii în 2019, aproape dublă față de media Uniunii Europene.
[...]
Din 17.000 – 18.000 de mame minore anual, doar 1.000 mai merg la școală și intră astfel în cercul vicios al sărăciei și al lipsei de educație,
[...]
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 
The following users thanked this post: shpeedy, saureign

Offline ntire2000

  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού