Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 293906 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #40 : 25.Oct.2011, 12:42:41 p.m. »
  • VITARA S ,Matiz
 

Offline sfichiu

  • VITARA S ,Matiz
 

Offline adrian_r5

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #42 : 28.Oct.2011, 08:56:56 a.m. »
LIVE TEXT: Traian Băsescu la Consiliul European de la Bruxelles


Traian Băsescu a aterizat la Bruxelles. Probabil că acum se află deja la bufetul aerogării.
S-a întâlnit pe Aeroport cu EBA care venise să ia un pachet de pilot. Două bidoane cu botox de casă.
Toți taximetriștii au fost sfătuiți să se ferească de el că-i trage în piept și le bagă maimuța la aparat. (O remarcă josnică a presei belgiene la adresa premierului.)
A aterizat și Angela Merkel într-un avion de teren Mercedes ML. 50 de sclavi greci îi descarcă bagajele.
Sarkozy i-a oferit președintelui Băsescu 300 de euro ca să se întoarcă în România. Traian Băsescu i-a luat.
Traian Băsescu întreabă cît e darul la summit-ul ăsta. Zice că e dispus să ofere maxim 300 de euro.
Președintele nostru a apelat la forțele de ordine pentru că în aeroport este un bărbat în livrea, care se dă președintele României. Mai mult decît atît, acesta are un carton pe care scrie Mr. Băsescu.
În aeroport au sosit geniștii, deoarece a fost raportată prezența unui obiect suspect, mic, butucănos și chel. După verificări amănunțite și-au dat seama că era premierul României, Emil Boc. Pe care totuși l-au bubuit preventiv.
UPDATE 1:
Fiind pe ultimul loc în Europa, președintele Traian Băsescu n-a prins loc de cazare la hotel. E nevoit să-și caute gazdă. Din fericire, în jurul lui Emil Boc roiesc mulți bătrîni belgieni, care vor să-i ofere gazdă și bomboane.
Văzînd-o pe Sulfina Barbu, Angela Merkel parcă s-a mai înveselit. De-abia așteaptă să i-o prezinte lui Silvio Berlusconi drept urîta summit-ului.
Coloana oficială cu președinții de stat din UE este oprită de polițiști minute bine la o intersecție, din cauza convoiului cu cumpărături al Elenei Udrea.
Pentru că delegația Greciei a intrat în incapacitate de plată a camerei, Traian Băsescu primește totuși o cameră la hotel.
În timp ce Boc bagă săpunul și prosoapele în ghiozdănel, președintele bagă minibarul în el.
După devalizarea minibarului, Traian Băsescu îl învață părintește pe Boc că after-shave-ul se pune cît să acoperi cuburile de gheață.
În acest timp, în România, Roberta Anastase e încă pierdută în aeroportul Otopeni, căutînd de ore bune terminalul 274.
Președintelui îi bate la ușă Berlusconi, care stă în camera altăturată, împreună cu 20 de superbe tinere delegate. „ – Vecine, n-ai să-mi dai și mie o ceșcuță de ulei de corp și o lingură de sare de baie” – Silvio Berlusconi
UPDATE 2:
Elena Udrea își continua shopping-ul. E nervoasă că încă n-a găsește o casă monument istoric care să i se asorteze cu pantofii cumpărați de dimineață.
Băsescu își amintește că are un cadou pentru Sarkozy. Îl trimite repede pe Baconschi să-i dea punga pe care scrie "Tati" pe o parte și "les plus bas prix" pe partea cealaltă.
Președintele nostru glumește cu un șofer: „Auzi, vine și Condolița? Că vreau să duc Barosso la neagră. Hăhăhă!”

Băsescu ajunge la Consiliul Europei. În scurt timp își va expune ideile planul de salvare a Uniunii Europene.
UPDATE 3:
O discuție între premierul Emil Boc și președintele Nicolas Sarkozy a fost filmată pe ascuns de un cameraman amator. Aceasta a ajuns pe Youtube și toată lumea crede că-i trailerul filmului „The Hobbit”.
Emil Boc este luat pe sus din fața pisoarului de un grup de turiști din Bârlad, care-l plimbă triumfători prin hotel : "V-am zis, băi, că Maneken Pis e român?"
Pregătindu-se s-o impresioneze pe Merkel, delegația Greciei își împănează discursul cu niște lozinci împrumutate de la cerșetorii români din centrul Bruxellesului.
Silvio Berlusconi îl întreabă pe Sarkozy, frecîndu-și mîinile, „Ce face aia mică?”
Ion Iliescu a ajuns și el la Bruxelles, pentru a-și lansa volumul de economie autobiografică "Incapacitate de plată sau lovitură de stat?"
UPDATE 4
Traian Băsescu își începe discursul.
Traian Băsescu explică în faţa Consiliului că, din moment ce datoriile sînt suverane, ar trebui plătite de regi. El ar ști pe cineva numai bun de plată.
Traian Băsescu propune Europei modelul românesc de reeșalonare a datoriilor. Țările datoare să fie trecute pe caiet.
Pe șest, Traian Băsescu îi dă Angelei Merkel numărul de telefon al lui Bercea Mondialu: "Dacă vrei să-ți mai vezi banii de la greci, sună-l când iese de la pârnaie!".
Președintele României reamintește că încă din cele mai vechi timpuri, când nota de plată e prea mare se plătește nemțește.
Cu o lacrimă lucind în colţul ochiului, Traian Băsescu se adresează direct delegaţiei greceşti: "Când chiar nu puteţi plăti, lăsaţi şi voi o brichetă şi un pachet de ţigări pe masă şi spuneţi FMI că mergeţi până la toaletă."
Preşedintele vrea să dea o notă de măreţie discursului său: "În definitiv, banii aceştia nu sunt ai noştri, ci doar i-am împrumutat de la copiii voştri!".
Pe un bilețel roz, Traian Băsescu scrie câteva cuvinte pentru Papandreu: "Dai și tu 20% și te scot de la Biroul de Credite!".
Între timp, Elena Udrea se ceartă cu vânzătoarea unui magazin de lux, care i-a tăiat cardul de credit cu o foarfecă: "Cum adică <fonduri europene insuficiente>?"
Văzîndu-i pe greci atît de amărîți, Traian Băsescu le răsucește cuţitul în rană şi morcovul în fund: „Cine dă faliment în noiembrie, hai sus, hai sus, hai sus!”
UPDATE 5
Ședința se încheie mai repede decît era prevăzut, după ce membrii Consiliului Europei au aflat că sediul în care își țin summit-ul tocmai a fost retrocedat unui clan de țigani din Timișoara.
Dat fiind că liderii politici sînt niște domni și au lăsat-o pe Angela Merkel în față, în poza de grup nu apar decît 6 persoane.
După ce Merkel și Sarkozy ies din sală, discutând preocupați, Papandreau strigă către ceilalți șefi de state: "Băi, petrecere la noi la ambasadă, în 20 de minute. Conform obiceiului, spre dimineață ne îmbătăm și spargem niște bănci!".

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:
 

Offline LTD

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #43 : 28.Oct.2011, 09:16:23 a.m. »
O fata n-a mai trecut prin satul natal de mai bine de 5 ani. Intr-o zi soseste acasa, dar nici n-apuca sa treaca pragul, ca tatal sau se rasteste la ea:
-Unde ai fost tot timpul acesta? De ce nu ne-ai scris, nici macar o carte postala? De ce nu ne-ai sunat niciodata?
Fata incepe sa planga si zice printre lacrimi:
- Tata, eu am devenit prostituata...
- Cum? Pleaca de aici pacatoaso! Esti o rusine pentru familia noastra catolica! Te reneg!
- Cum crezi tu, tata. Eu vreau doar sa-i las mamei aceasta superba blana de nurca si sa va dau carnetul acesta de economii de 5.000 € si titlul de proprietate asupra casei pe care tocmai v-am cumparat-o, cu 10 dormitoare, 10 bai si piscina. De asemenea va invit sa petreceti Sarbatorile pe iahtul meu...
Tatal intreaba:
- Ce ziceai ca ai devenit?
Fata incepe din nou sa planga si spune:
- O prostituata, tata...
- O, Doamne, ce m-ai speriat! Am inteles protestanta!...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов
 

Offline LTD

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #44 : 28.Oct.2011, 10:09:36 a.m. »
Un instructor de parasutism face instructaj cu cativa incepatori. Unul dintre ei intreaba:
- Si daca nu mi se deschide parasuta principala si nici cea de rezerva, cat timp voi zbura pana la pamant?
- Tot restul vietii!
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов
 

Offline LTD

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #45 : 28.Oct.2011, 02:27:13 p.m. »
povestiri din revista Femeia

Ce ne-a scris Maria:
Săptămâna trecută, într-una dintre zile, am plecat la serviciu lăsându-mi soţul în faţa televizorului. Am luat maşina şi am plecat către locul de munca. La nici un kilometru depărtare de casă, se auzeau nişte zgomote de la motor şi a trebuit să trag pe dreapta. M-am întors repede acasă, pe jos, să-l chem pe soţul meu să mă ajute. Soţul meu era în dormitorul nostru împreună cu fiica vecinilor noştri. Eu am 32 de ani, soţul meu are 34, tipa are 22 de ani. Suntem căsătoriţi de 10 ani. Vă daţi seama că ne-am certat, el mi-a mărturisit că are o relaţie cu tipa asta de vreo 6 luni. Mi-a mai spus că a fost dat afară de la munca şi că este foarte deprimat. Mi-a promis că nu se va mai întâmpla Îmi iubesc foarte mult soţul, dar de când i-am dat ultimatumul este foarte tăcut, absent şi distant. Mă tem că ma va părăsi. Ce ar trebui să fac?
Mulţumesc anticipat, Maria.

Un bărbat îi răspunde:
Dragă Maria, când o maşină se opreşte şi nu mai vrea să pornească, după o distanţă destul de scurtă, trebuie să iei în calcul mai mulţi factori. Începe prin a verifica dacă mai ai benzină. După aceea verifică filtrul şi vezi dacă are vreo problemă. Vezi poate ai ceva la garnitura de chiulasă. Dacă nici una dintre toate acestea nu e, înseamnă că poate ai probleme la rezervor şi/sau pompa de injecţie să nu funcţioneze cum trebuie. Sper că ţi-am fost de folos.
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов
 

Offline danker

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #46 : 29.Oct.2011, 12:49:18 a.m. »
-

- asaaaa sa ne mai "revergoram" putin !
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
 

Offline rexkrokiDAU

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #47 : 29.Oct.2011, 10:42:42 a.m. »
am venit aicisa... ca vroiam sa aflam aicisa ce se petrece aicisa... ca e prima data care am venit aicisa... la targu asta aicisa...    :mester:

Offline Racky

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 499
  • Gen: Bărbat
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #48 : 29.Oct.2011, 10:49:05 a.m. »
Nu stiu daca a mai fost postat, dar e fenomenal  =))
 

 Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.
 

Offline sfichiu

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #49 : 30.Oct.2011, 05:58:30 p.m. »
  • VITARA S ,Matiz