Autor Subiect: ce masini am mai condus  (Citit de 64324 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #360 : 10.Iun.2018, 07:17:10 p.m. »
..... Și am condus-o mulțumit 9 fucking ani!!! Ai, ai, ai, ce diferență față de S-Cross... Care e și el ieftin și de buget.
  Daaa si cand povesteam eu de loganele de servici, imi ziceau colegii ca am ceva cu marca romaneasca ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 
The following users thanked this post: ...

Offline Utilizator_Anonim

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #361 : 10.Iun.2018, 07:19:25 p.m. »
Am condus un sandero stepway, diesel
Prost finisat dar motorul de 1.5 dci e potrivit pentru caroseria asta, iar garda e MARE 21 cm (pacat ca nu are tractiune integrala).
E racheta fata de duster
E o optiune buna pentru un buget mic si fara pretentii, cred ca e singura Dacie care mi-a placut din toata gama
Sunt curios cum e miniturboul de 0,9 tce pe caroseria asta, n-am avut ocazia sa-l testez.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
 

Offline fireburn

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #362 : 12.Iun.2018, 09:56:10 a.m. »
Parchez eu din cand in cand langa o Sandero Stepway. Are un design placut si cam aceleasi dimensiuni cu SX-ul.
Pacat ca nu-s in stare astia de la Dacia sa faca si ei niste oglinzi omenesti.
Alea zici ca-s din anii 90. Sistemul ala de pliere (cu niste arcuri/elastice prin interior) pe mine ma lasa mut de fiecare data.
_______________________
Fac ce vreau, dar stiu ce fac ?
 

Offline ...

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #363 : 12.Iun.2018, 10:00:54 a.m. »
Sistemul ăla butucănos a descurajat un hoţ de oglinzi să plece cu toată oglinda de la Loganul lui taică-meu. A găsit-o forţată (era parcată aproape de un zid), dată peste cap, dar plasticul gros şi rezistent a reintrat relativ uşor în poziţia iniţială.
 

Offline fireburn

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #364 : 12.Iun.2018, 11:21:49 a.m. »
Cad, cu tot respectul, nu vorbim de masini "premium" la care se mai fura.
Discutam de Suzuki, Dacia, marci mai comune. Ala cred ca era un hot disperat sau de ocazie (avea nevoie pentru el).
Eu nu am avut niciodata probleme de genul asta cu oglinzile .
_______________________
Fac ce vreau, dar stiu ce fac ?
 

Offline ...

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #365 : 12.Iun.2018, 12:12:28 p.m. »
Din ce stiu, Daciile inca sunt cele mai furate masini, fie cu totul, fie doar pe bucati. Acum nu mai conteaza, important e sa nu fie a noastra vizata.
 

Offline rexkrokiDAU

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #366 : 29.Iun.2018, 11:19:05 p.m. »

Asta a fost "testoasa" mea pana acum 2 ore:


Asteptam detalii si impresii.  :)

Offline shpeedy

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #367 : 07.Aug.2018, 09:26:24 a.m. »
Cu "oareshcare" intarziere vin cu impresii despre testoasa de mai sus.

Pentru ca... Franta (=aglomeratie, strazi inguste, parcari mici) am vrut o masina mica. Am nimerit Corsa de mai sus - 2017, 30k km, 1.4 benzina aspirat/90cp. Singura chestie care m-a deranjat din perspectiva dotarilor a fost lips senzorilor de parcare (cu care recunosc ca m-am obisnuit), dar sa spunem ca si cu asta m-am familiarizat dupa primele drumuri si parcari. Desi pe autostrada numai fasneata nu era (mergand tot timpul cu AC, mai pierdeam vreo 5cp), se descurca onorabil.

Cu ce nu m-am impacat deloc era controlul masinii - ma refer la directie: pe drumuri mai virajate, pur-si-simplu nu reuseam s-o simt (si asta nu s-a schimbat pana la final, dupa 1,700km parcursi cu ea), tot timpul avand nevoie de corectii mai mici sau mai mari. Desi nu scartaia/trosnea nimic pe la masina, dpdv al directiei mi s-a parut ca se comporta mai rau decat "rablele" mele...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 07.Aug.2018, 09:52:40 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline ariciul

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #368 : 31.Aug.2018, 10:13:54 p.m. »
Eu tot in Franta am inchiriat tot o masina mica, un Ford Fiesta aproape nou, sub 10k (i-am trecut eu) cu tableta cu navigatie, keyless , senzori de parcare, senzori de lumina si de umiditate (mi-a placut ca aveam lumini automate ca nu a mai trebuit sa invart eu butonul ala care si asa imi parea ciudat si nefamiliar). Avea si cruise control din pacate nu si adaptiv motiv pentru care l-am folosit mai putin pentru ca mergea bine doar pe zonele libere. Am folosit masina mai mult in Paris si doar 2 zile in afara la sfarsit cand am tras o fuga pana in Le Havre si apoi ne-am intors in Beauvais unde am predat-o si am luat avionul de intoarcere. Masina avea 6 viteze deci cu una in plus fata de Vitara mea. Fiind mica m-am obisnuit cu ea destul de repede in ciuda fricii mele de aglomeratia din Paris care s-a dovedit a nu fi chiar ce credeam eu. In Bucuresti mi s-a parut mai nashpa chiar si asta si din cauza ca la noi se conduce in viteza si nu se respecta limitele (in proportie de cel putin 90%) pe cand la francezi 90% cel putin respecta limitele de viteza. Inteleg ca legislatia la ei e mult mai drastica, de aici si traficul mult mai civilizat. Nu-i vorba ca si infrastructura ii ajuta, o fi avand Fiesta o suspensie mai buna ca Suzuki dar acolo aveam doar hopurile artificiale care marcau zonele de 30km iar in rest nici o groapa. Cum am venit in tara...
Cum de altfel am mers numai in limitele legale, nu prea am calcat-o. In Paris doar pe bulevardul periferic erau zone cu viteze de 70km/h sau mai mari parca, in rest in general doar 50 si zone cu 30. Un trafic civilizat si destul de aerisit incat sa nu stai decat o singura data la un stop nu de cateva ori cum se intampla la noi. Dar multe stopuri in schimb! Lucrul care insa m-a deranjat cu adevarat a fost lipsa locurilor de parcare. Au fost momente cand ne-am invartit in cerc vanand locuri libere. A fost cazul cand a trebuit sa ma indepartez 1 km de obiectiv ca sa gasesc unul. Evident toate cu plata, cele din centru evident cele mai scumpe, 15min=1 euro
Deci in majoritatea timpului am mers cu 40-50km/h asa ca am mai calcat-o doar in ultimele 2 zile cand am fost in Le Havre si am mers pe drumuri cu 90km/h limita de viteza si pe cateva portiuni de autostrada cu limite de 110 sau 130 (mai rar). Navigatia destul de buna si precisa s-a balbait o data sau de doua ori nesemnificativ. Doar ca la inceput am injurat-o copios pana m-am obisnuit cu ea fiindca nu iti arata drumul decat atunci cand te apropiai de intersectia unde trebuia sa schimbi directia. In tot acest timp iti zicea doar distanta pana la intersectie pe care o scadea din 50 in 50 de metri! Dar m-am obisnuit si vazand cum functioneaza m-am adaptat. Asta nu inseamna ca nu am mai gresit eu pe ici pe colo dar iti dadea repede noua ruta si corectam repede greseala! Una peste alta o consider o buna alegere pentru o masina de oras!
 
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip
 

Offline ariciul

Re: ce masini am mai condus
« Răspuns #369 : 31.Aug.2018, 10:16:22 p.m. »
greseala de corectare a mesajului de mai sus , rog un moderator sa-l stearga
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip