Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 153106 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 2512
  • Thanked: 1295 times
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1970 : Ieri la 09:37:42 a.m. »
Eu cred ca este mai complicată chestia. Eu nu le dau credit politicienilor ca ar fi fost nu știu ce informați sau deștepți, știau ei ce fac. NU , politicienii sunt din cei cel mai rău. Plus ca la câți oameni cu acces la informații sunt, daca era o chestie organizata era deja aflata - așa cum s-a aflat destule despre cum ne-au luat banii pe vaccinuri in test. Pur si simplu tot ce s-a întâmplat este rezultatul cvasi haotic al nu știu câtor centre de putere care si-au dat peste labe pentru bani si putere folosind epidemia care a fost reala dar ultra - politizata si supra -reacționată (efectiv metafora orașului bombardat crâncen pentru ca era un inamic in el).
Adică, tot ce ați văzut si auzit este mai curând rezultatul luptei proștilor cu putere intre ei decât rezultatul unei acțiuni organizate. Epidemia a fost, gripa + Covid, dar reacția generala nu are legătură cu ea neapărat. Așa arata politica "democratica"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
 

Offline Laurentiu

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1971 : Ieri la 05:58:03 p.m. »
Daca pentru tine nu a insemnat o pandemie faptul ca multi oameni s-au imbolnavit in acelasi timp, nu stiu cum sa iti mai spun.
Ai nega faptul ca a fost o CRIMA? Eu unul, asa vad "pandemia" asta. In spitale, bolnavilor li se satura organismul cu oxigen. Le dam oxigen cit incape si nu-l mai pot duce dupa care ii bagam in saci si la graoapa cu ei. Medicii, cu toate ca nu recunoasc insa marturii exista din declaratiile pacientilor, aveau o oroare sa intre in vizita la bolnavi si lasau totul pe seama asistentelor si infirmierelor care, la fel ca si medicii treceau pe la bolnavi din an in paste.
Cu ocazia asta de "pandemie", hai sa vaccinam si sa experimentam ceva seruri caci avem numai de cistigat. Asta a fost adevarul. Am avut un cumnat care a fost internat cu test covid negativ, noaptea l-au umflat de oxigen si a doua zi ne-au anuntat ca a decedat. A fost pentru prima data cind am incalcat legea: l-am adus acasa, l-am imbracat (l-am scos din sac), l-am bagat in sicriu si i-am facut o inmormintarea crestineasca. In toata perioada aia de asa zisa pandemie m-am invirtit pe linga oameni bolnavi (raciti) si uite ca inca traiesc. A fost felul meu de a ma razbuna pe sistemul asta idiot de sanatate care imi limita timpul cit sa stau intr-un magazin si in cit timp sa-mi fac cumparaturile. Iesirile din casa in afara timpului alocat trebuiau justificate prin declaratii peproprie raspundere altfel, te pastea amenda, izolarea, inchisoarea. In '89 s-a murit pentru libertate ca acum sa ne-o limiteze Arafat, Rafila, Costache sub indicatiile lui Marinescu, Mahler, Dorobat etc unde s-a scos pina si jandarmeria + armata inarmata pe strazi? Romanii si la ora actuala sint datori pentru vaccinurile neachizitionate, pentru distrugerea celor trecute de termenul de "garantie", pentru masti cumparate de pe podelele siparful Indiei, pentru izoletele cumparate cu bani grei si apoi donate etc.

Si ca sa lamuresc chestiunea cu "vaccinare a fost aproape obligatorie", au fost sefi de institutii (unii nu toti) care si-au obligat subalternii sa se vaccineze daca nu vor, sa-si caute alt loc de munca. Se putea calatori in ala tara fara a avea acel "certificat verde"? Nu. Asta nu este considerata o OBLIGATIE?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
 

Offline wolfin

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1972 : Ieri la 07:22:53 p.m. »


 #:-S
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina