Autor Subiect: Cum sa ne protejam masina  (Citit de 8494 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vali D

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #40 : 08.Ian.2017, 02:17:19 p.m. »
tra - privind cu atentie acest videoclip ce este inselator ca prezentare prin inducerea faptului ca este folosit de NASA sau Boeing pot sa spun ca nu merita. NASA nu foloseste asa ceva, criteriile pentru aceste produse fiind cu clasificare MIL(si altele, dar nu fac aici istoria aviatiei), iar Boeing se refera poate la masini F1 unde firma are reclama, toate produsele pentru aeronautica avand specificatii si normative foarte stricte de control si calitate. Deci reclama este sufletul comertului , iar daca era ceva serios faceau referire la standarde si omologari. Personal , NU. Iar la cat de dezamagitoare este vopseaua aplicata pe noile Suzuki, cred ca este inca un mod de a scoate bani din buzunarele noastre - iar aici exemple sunt multe, nu doar vopseaua.
 

Offline Lerua07

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #41 : 08.Ian.2017, 02:53:15 p.m. »
Substantele astea "minune" fabricate de americani sunt bune doar ptr tocat bani !  >:)
Cred ca cea mai eficienta metoda ptr protectia vopselei este ceruirea ... facuta personal, ptr cine are timp si rabdare !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !
 
The following users thanked this post: gabineg

Offline tra

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #42 : 08.Ian.2017, 11:38:19 p.m. »
acest tratament apare în catalogul oficial al Suzuki... este 125 E (protecție - pg 2) și conform prezentării ar rezista 5 ani.. se aplica de reprezentanta. Cum maina va fi 90% în zona de coroziune salina mai mare (Constanta, umiditate mare, 400-500 m fata de țărmul marii) ... ceruirea se face după fiecare spălare .. dar sincer.. ce folosesc cei de la spălătorii.... G3-ul fiind comercializat și aplicat de Suzuki... ma gândesc ca la apariția unor eventuale probleme cu vopseaua, dealerul, aplicând și protecția suplimentara nu ar mai putea sa comenteze mai nimic...  :baston:
Din experiența mea,orice zgârietură  ce trece de grund netratata în 6-7 zile = rugina... :-(( dacă vopseaua originala e slaba + mediu coroziv.... ce e de făcut?
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină
 

Offline Vali D

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #43 : 09.Ian.2017, 05:01:01 a.m. »
tra - Hai sa fim baieti seriosi si sa lasam caterinca - cu G 3000 si 50 de ani de garantie. Ai pus masina pe elevator si te-ai uitat sub ea cate tinichele cer protectie sporita ??? Sau daca dai bara fata jos sa vezi ce frumos se vad sudurile si in ce hal este vopsita ??? Banuiesc ca nu. Ne luam doar de coaja exterioara - dar nu vedem ce este dincolo de gard. Eu am avut ocazia sa vad masini lovite, dezbracate de plasticaraie ......... si nu am fost prea incantat.
 

Offline Danciu Paul

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #44 : 10.Ian.2017, 09:25:18 p.m. »
       Sau aici daca vrei ceva de calitate : http://husa-auto.ro/

280 euro cele textile :) cam mult,cine a mai achizitionat huse?Se poate o poza si o recomandare?
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4
 

Offline aleksanders

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #45 : 10.Ian.2017, 09:29:37 p.m. »
http://www.huse.ro/ - un vecin si-a luat de aici pentru un i40 si arata foarte bine la un pret rezonabil - ideea este ca, vitara fiind un model mai nou, nu cred ca are matrita - trebuie sunat si vb - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea
 

Offline Vali D

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #46 : 11.Ian.2017, 10:16:14 a.m. »
http://www.huse.ro/ - un vecin si-a luat de aici pentru un i40 si arata foarte bine la un pret rezonabil - ideea este ca, vitara fiind un model mai nou, nu cred ca are matrita - trebuie sunat si vb - bafta
Scumpe si nu au certificare de specialitate pentru deschidere airbag lateral.
 

Offline NicNic

Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #47 : 13.Ian.2017, 06:13:24 a.m. »
De la acest site am cumparat huse pentru SUVI.

Dupa mai bine de 4 ani, spun ca se folosesc materiale de calitate. Dar executia este sub asteptari, avand in vedere pretul:
- buzunarele de spatare s-au descusut in prima luna de cand le-am luat
- fixarea lor este un chin, asa ca nu le-am mai dat jos de cand le-am pus. Cu toate ca scopul lor era sa protejeze si sa le pot curata cand e cazul ...
- in timp, sforile cu care sunt prinse s-au lasat/rupt si nu mai stau la fel de intinse. Iarasi sistemul de prindere mi-a taiat elanul de a le remedia...
- din fericire, nu am avut ocazia sa le testez fantele pentru airbag-urile laterale. Si nici nu imi doresc. Dar, pana acum, brida cu arici ce tine fanta inchisa, am deschis-o de mai multe ori cu centura. Cand trag de centura, aceasta se agata de brida, fiind deranjant. Da senzatia ca e o gaselnita sistemul cu brida.


Posibil sa aibe deja tipar pentru scaune de Vitara.
Eu cand am luat pe SUVI, am sunat si am intrebat. Norocul meu a fost un alt cleg din Timisoara, care deja fusese cu masina lui acolo si au croit/facut tipar pentru huse pentru SX4 cu airbag-uri laterale.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!
 

Offline gabineg

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 14367
  • Thanked: 3383 times
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Cum sa ne protejam masina
« Răspuns #48 : 13.Ian.2017, 07:59:22 a.m. »
Și eu am huse de la Arad și confirm în parte cele spuse de @NicNic. Se montează greu (trebuie 2 persoane) dar eu le-am scos și le-am spălat o data și calitatea rămâne.  Nu s-au rupt, nu s-au scamosat, arata bine.
Matrita pentru SX4 a fost geleixul lui@adrian_r5, astfel ca au putut sa ne facă huse mai multor colegi de forum.
Acum văd ca n-au pentru New Vitara.  Sugerez unui coleg timișorean sau arădean  care dorește niște huse cu un raport calitate preț deosebit de bun sa meargă cu mașina la Arad pentru a i se măsura scaunele. Vor beneficia mai mulți colegi ce-și doresc huse trainice și frumoase.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
 

Offline sfichiu

  • VITARA S ,Matiz