Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO > Statistici

Serviciu militar obligatoriu

(1/5) > >>

gabineg:
În ultima vreme se vehiculează în media noi informații privind stadiul actual al confruntării armate din estul țării noastre.

Prima se referă la intarirea armatei Federației Ruse în zona de conflict.

Cea de-a doua este o știre de presă care afirmă că bugetul apărării naționale nu este dimensionat la valoare declarată, iar cota alocată înzestrarii este mică în raport cu cheltuielile administrative.

Iar reacțiile decidenților politici la poziția șefului armatei sunt ambigue sau chiar opuse.

ntire2000:
Interesant subiectul.
Momentan, eu sunt ala care a votat la caterinca, la modul foarte serios. (caterinca serioasa - e si asta un paradox, nu?!?)  B-)

Cred ca m-am sacrificat destul pe aici pentru ca altii sa poata face gusa mare.
Am un coleg caruia la 55 de ani i s-a spus ca e prea batran pentru un anumit job.
Acuma lucreaza dincolo pe acelasi job pe salariu de mii de euro ... patronul la care munceste are 80 de ani si a ramas perplex cand a auzit ca-n RO esti considerat batran si inutil la 55 de ani.

Concluzionand: de carne de tun suntem buni?!?

gabineg:
Conform reglementarilor în vigoare, soldații și gradații sunt considerați în rezervă până la vârsta de 55 ani, pe când subofițerii și ofițerii până la 63 ani.
Dar aceste limite pot fi modificate oricând de către legislativ.

saureign:
nici nu are rost un sondaj pe temă. Într-o lume plină de pericole, dictaturi, fascisme și diverse conflicte regionale e stupid să desființezi serviciul militar obligatoriu. Dpmdv trebuia lăsat - 6 luni bărbații, 4 luni femeile.

Laurentiu:
Eu nu am votat pentru ca in chestionarul de mai sus, n-am gasit optiunea respectiva insa parerea mea este ca, ar trebui totusi o instruire obligatorie dpdv militar atit pentru barbati cit si pentru femei.
Niciodata nu poti sti cind va fi nevoie sa-ti aperi locul unde traiesti. Nu poti fugi o viata intreaga cu casa in spate si familia dupa tine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă