Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 153364 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1580 : 28.Ian.2021, 08:05:12 p.m. »
Un miracol as spune daca dupa 4 ore le-au disparut simptomele.

Intre timp unii se ocupa cu studii serioase si au ajuns la concluzia ca e frectie atat pentru cei spitalizati:
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2772922

cat si pentru cei cu simptome non-critice:
https://www.thelancet.com/journals/eclinm/article/PIIS2589-5370(20)30389-8/fulltext

cat si profilactic in privinta scaderii riscului de infectare:
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2016638

Fiecare trage ce concluzie crede de cuviinta.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1581 : 28.Ian.2021, 08:09:06 p.m. »
Imi place cum se inflameaza unii din cauza stirilor despre tratamente alternative la covid (parca ar cunoaste adevarul absolut sau ar fi actionari la companiile care fabrica vaccinul).
Eu nu sunt deloc partizanul nimanui, nu doar ca sunt sceptic si vreau sa fac vaccinul în ultimul moment, dar nu sunt cazut pe spate nici dupa înghititul de medicamente în general.
Orice medicament luat pentru tratarea unei boli distruge niste echilibre chimice în organism si favorizeaza aparitia altor afectiuni.

@ntire2000, nu asta ai scris inital. Ai scris ca big farma discrediteaza tratamentele cu medicamente ieftine deoarece vaccinul e mai scump. Corect ar fi sa tragi o astfel de concluzie numai dupa ce un astfel de medicament s-ar dovedi functional si tratamentul ar fi ignorat sau nefolosit. Deocamdata nu avem cifrele astea.

Nu e prima data cand spui una, apoi o dai cotita cu alta.

  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1582 : 28.Ian.2021, 08:10:34 p.m. »
@teutzue te rog sa-i raspunzi in privat lui @ntire2000 la intrebarea de mai sus.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1583 : 28.Ian.2021, 08:24:07 p.m. »
Hai ca nu vreau sa discutam în contradictoriu pe teme de big farma.
Si da, de multe ori discrediteaza tratamente de 1 $ în favoarea celor de 20 $ - recunosc ca si eu as face la fel, tu nu ?

Atâta pot sa-ti spun ca medicii de la noi (si probabil de pretutindeni) sunt bine "unsi" de majoritatea distribuitorilor de medicamente ca sa ne îndoape cu pastile.
Si n-o spun eu, e plina massmedia de articole pe tema asta.

Socru'miu ia pumnul de pastile "recomandate" zilnic de un astfel de medic, care are o gramada de bonusuri de "performanta".
Mai are un pic si crapa - nu de boala, ci din cauza medicamentelor luate la gramada cu "prescriptie".
Cu cât "tratezi" mai multi pacienti si faci vânzare mai mare, cu atât mergi în mai multe excursii pe banii altora.

Hai ca asta a fost total offtopic, mut-o tu te rog altundeva si iarta-ma pentru abatere.

Faptul ca apar tot la câteva ore niste tari care "autorizeaza" medicamente ca Ivermectina ar trebui sa dea de gândit.
Pâna la urma n-or fi toti astia chiar nebuni.

Citat
Ivermectina - medicament miraculos?

Şi în privinţa acestui medicament, părerile sunt împărţite. Ivermectina este un medicament utilizat, de regulă, pentru deparazitare şi tratamentul scabiei. În timp ce în America Latină medicamentul este considerat a fi un "leac miraculos" anti-Covid, OMS şi autoritatea SUA pentru medicamente, FDA, avertizează faţă de acest tratament. Pentru a avea certitudine că preparatul este cu adevărat un remediu indicat persoanelor infectate cu coronavirus, atrag atenţia experţii, e nevoie de teste suplimentare.

"Front Line COVID-19 Critical Care Alliance", în schimb, o asociaţie a medicilor specializaţi în terapia intensivă, a ajuns, în urma evaluării rezultatelor unor studii clinice, la concluzia că medicamentul slăbeşte evoluţia bolii şi amplifică procesul de vindecare la persoanele cu forme uşoare sau medii. Iar în ce priveşte formele grave, preparatul nu ar mai face necesară spitalizarea pacienţilor şi ar reduce mortalitatea.

Daca si Deutsche Welle dezinformeaza atunci eu ma dau batut.



https://covid19criticalcare.com/

Si documentul pentru cei care nu cred.

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/01/FLCCC-Alliance-Response-to-the-NIH-Guideline-Committee-Recommendation-on-Ivermectin-use-in-COVID19-2021-01-18.pdf

Concluzia, pentru cei care nu stapânesc engleza...

Citat
În concluzie, suntem dezamăgiți de ezitarea grupului de a face o recomandare în sprijinul acestuia Ivermectina, unul dintre cele mai sigure, ieftine și disponibile pe scară largă medicamente din istoria medicinei. În timp ce suntem noi recunoscători pentru angajamentul luat pentru a monitoriza îndeaproape constatările RCT aproape de finalizare, ne luptăm pentru a identifica o explicație pentru acest nivel de prudență în situația escaladării și necontrolării cazului numărări, spitalizări și decese din cauza COVID-19. Această abordare prudentă poate fi parțial legată de faptul că niciunul dintre agenții terapeutici introduși de autorizația de urgență a FDA de utilizare în timpul pandemia a arătat un impact fiabil sau semnificativ asupra oricărui rezultat centrat pe pacient. Dovezile din favoarea Ivermectinei crește rapid; acum include aproximativ 32 de studii controlate cu 20 dintre ele ECT cu o mare majoritate care prezintă impacturi semnificative statistic asupra timpului până la eliminarea virală. Numeroase grupuri din întreaga lume au efectuat meta-analize similare ale acestor studii și au ajuns la concluzia că ivermectina este o o terapie extrem de eficientă pentru COVID-19 și / sau ar trebui adoptată pe scară largă pentru utilizare.
Avem nevoie de o evaluare atentă și considerată a riscurilor față de beneficiile pentru societate de a recomanda un medicament sigur și cu costuri reduse, cum ar fi ivermectina, în contextul creșterii persistente a morbidității și mortalității COVID-19.
 in comunitate. De ce opinia comisiei diferă de aceste alte metaanalize ale experților? Mai departe, de ce opinia comisiei diferă de la experții peer reviewers (dintre care doi ni s-a spus că sunt angajați FDA) care a acceptat acum manuscrisul nostru și concluziile sale pentru publicare?

PS: articolul e de acum doua saptamâni.
De data asta suntem mai putin "defazati" de restul lumii, de regula eram cu 2-3 luni mai în urma.
Mi se pare mie sau e o "coincidenta" ca în urma cu 2 saptamâni au început "problemele" de productie ale celor care fabrica vaccinul? Cu montarea unor noi linii de productie?
Iar acum se pare ca nu pot onora comenzile, cu toate ca au marit capacitatea de productie?
« Ultima Modificare: 28.Ian.2021, 08:42:04 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 
The following users thanked this post: Catalln, remarque

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1584 : 28.Ian.2021, 09:41:21 p.m. »
@ntire2000 la fel a fost si cu celalalt medicament "minune". Lumea medicala isi doreste cu ardoare sa gaseasca un tratament cu adevarat functional impotriva covid, altul decat rezistenta fiecaruia si ameliorarea simptomelor. Prin urmare incearca orice, poate, poate. Posibil ca asta chiar sa functioneze, dar sa nu tragem concluzii pripite. Asta e tot ce spun. Pana nu apar "clinical trials" cu mii de pacienti, facute dupa toate regulile vorbim deocamdata de supozitii sau mai bine spus "sperante".

Offtopic: Tu zici bine multe lucruri, dar uneori te grabesti cu niste concluzii pe idei preconcepute si apoi fereasca Sfantu' sa recunosti ca ai gresit.

Revenind la subiect: nu sunt deloc sustinator big farma, nu sunt angajat in domeniu, nici rude nu am acolo, nici macar actiuni nu am in domeniu. Sunt nenumarate cazurile in care au dat cu mucii de gard si apoi au platit milioane sau miliarde in "intelegeri" ca sa puna batista pe tambal, la fel cum sunt nenumarate cazurile documentate despre practici cel putin dubioase daca nu ilegale. INSA, in cazul acestei pandemii nu cred ca big farma joaca murdar pentru ca nu vad castigul. Si-au jucat cartea la maxim cei cu Redemsivir si oamenii poate chiar credeau in produsul lor ... si cam atat.

Prin urmare as vrea sa nu amestecam totul intr-o mare oala conspirationista. Cand vorbim de covid sa o facem la subiect. Daca vrei sa vorbim de mizeriile facute de big farma putem deschide topic separat cu chestii dovedite.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1585 : 28.Ian.2021, 10:21:52 p.m. »
Mie tocmai asta mi se pare, ca joaca murdar.
Cel putin cei de la Pfizer, în fundul carora UE a bagat miliarde de euro cu speranta ca vor dezvolta un vaccin pentru toata lumea.
Acuma brusc se dau loviti ca nu pot onora comenzile, pentru ca UE este din pacate o uniune de state cu pareri diferite si adeseori divergente si e greu de impus o atitudine comuna (vezi exemplul HU care cumpara si Sputnik ca doar si ala e vaccin).
Iar ei cred ca speculeaza aceste slabiciuni cu interesul de a-si crea o pozitie de forta în negocierea evolutiei preturilor.
Ca la un moment dat vaccinul asta va deveni anual sau chiar de semestrial si genereaza un profit constant.
La o adica, toate lumea se învârte în jurul banilor.

Mihai Budeanu, De La 3 Sud Est, după ce a a luat Ivermectină recomandată de doctorul Alexie: „Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic m-a pus pe picioare”

Se pare ca massmedia e deja setata pe noul trend, încep sa apara marturii si dovezi concrete.
Sa vedem daca e luminita de la capatul tunelului.
Eu unul vad descoperirea asta ca un pas pentru întreaga omenire mai mare chiar decât cel de pe Luna...vorbim totusi de 10 miliarde de oameni care fac pasul asta...

LE: Uite o chestie de ultima ora, care va genera un scandal imens.
Raport al Departamentului de Stat din SUA: Cercetătorii laboratorului din Wuhan, contaminați cu SARS-CoV-2 înainte de izbucnirea pandemiei
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1586 : 29.Ian.2021, 12:00:12 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline remarque

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1587 : 29.Ian.2021, 08:31:08 a.m. »
Prima țară din Europa care autorizează Ivermectin pentru tratamentul împotriva Covid-19.
Ministerul Sănătății din Slovacia va autoriza, pentru o perioadă de 6 luni, tratamentul cu Ivermectin.
https://www.stiripesurse.ro/breaking-prima-tara-din-europa-care-autorizeaza-ivermectin-pentru-tratamentul-impotriva-covid-19_1614330.html

Medicii din România se SUCESC după ce Slovacia a aprobat Ivermectina: Acum, medicamentul e BUN
https://www.stiripesurse.ro/aberant-medicii-din-romania-se-sucesc-dupa-ce-slovacia-a-aprobat-ivermectina-acum-medicamentul-e-bun_1615075.html
« Ultima Modificare: 29.Ian.2021, 08:49:41 a.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip
 

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1588 : 29.Ian.2021, 10:24:02 a.m. »
Cheap antiparasitic could cut chance of Covid-19 deaths by up to 75%

Citat
„Este un medicament generic utilizat în întreaga lume. Costă 12 cenți pentru a face substanța medicamentoasă. Medicamentul costă 3 USD în India, 960 USD în SUA ”, a declarat dr. Hill pentru Financial Times.

Faceti voi niste calcule daca doriti....cam cât se câstiga din big farma.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline rexkrokiDAU

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1589 : 29.Ian.2021, 10:35:53 a.m. »
vorba aia... miturile au viata lunga... iar internetul s-a dovedit un soi de vitamine si energizante la un loc pentru ele...

IVERMECTIN is an anti-infective. It is used to treat infections of some parasites. The lowest GoodRx price for the most common version of ivermectin is around $17.14, 60% off the average retail price of $42.89

Iar despre faptul ca nu se foloseste acest medicament pentru ca aia rai trebuie sa-si scoata banii pe dezvoltarea vaccinului, chiar respectivul zice ca:
"Dr Hill said the ivermectin results were encouraging, but further studies were needed to provide global regulators with evidence robust enough to warrant approvals."