Autor Subiect: Probleme de care ne-am ''lovit''  (Citit de 1910 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zamyx

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 128
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
Probleme de care ne-am ''lovit''
« : 19.Sep.2011, 07:27:51 p.m. »
M-am gandit sa deschid acest topic pentru toti cei care s-au lovit de o problema si au fost gresit indrumati.
 De exemplu, sotia a lovit masina luna trecuta,era pe banda1, alt sofer cu maina cu tot pe banda a 2-a, a tras dreapta de volan sa intre pe banda 1 neasigurandu-se. Sotia a tras de volan dreapta,a franat, a intrat in bordura, a strambat putin janta si a spart cauciucul.
 Cand am venit acasa am vazut ca volanul nu mai statea drept si roata din dreapta era mai spre dreapta. M-am dus la un service sa fac unghiul de fuga iar cei de acolo i-au aratat ca roata din dreapta fata era mai inapoi cu 4 cm.Buun, ma duc la service Kamsass in Constanta (dealer Suzuki), le-am povestit si mi-au dat verdictul:Telescop fata dreapta, cadru motor si bascula dreapta, numai piesele in jur la 3000 ron, asta fara sa se iute la masina.
 Eram putin debusolat, sotia mi-a spus ca avea cam 50 km/h, asa ca am mai fost la un service, mi-au suit-o pe elevator, iar dupa o verificare atenta si cu simt de raspundere, mecanicul mi-a spus: fuzeta dreapta si rulment, daca tot nu e bine mergem mai departe cu telescopul dat cadrul motor nu este sigur ( asta e cam 1600-2000 ron, bascula este cam 550 ron iar telesopul 550  ron).
Am facut comanda de fuzeta si rulment la Kamsass ( 49 euro rulmentul si 68 euro fuzeta), am fost la service si le-am schimbat, manopera 200 ron si totul a revenit la normal.
 Concluzie, daca aveti o problema este indicat sa aveti cel putin 2 pareri de la service-uri diferite!
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp
 

Offline laur

Re: Probleme de care ne-am ''lovit''
« Răspuns #1 : 21.Iun.2020, 02:57:23 p.m. »
De câteva luni eșapamentul meu este afumat, in contextul in care este euro 4 cu spf. Până acum era perfect curat de nu se murdărea nici șervețelul. Nu are nici o simptoma care să mă ingrijoreze, dar este afumat.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET