Autor Subiect: Filtru Polen Carbon Activ New Vitara  (Citit de 37181 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Filtru Polen Carbon Activ New Vitara
« Răspuns #280 : 02.Aug.2021, 03:02:34 p.m. »
.. iar FP1919  afost 65 lei.
   Ideea este ca transportul sa fie gratis sau comanda sa fie mare. 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 

Offline Myhay

Re: Filtru Polen Carbon Activ New Vitara
« Răspuns #281 : 06.Sep.2021, 05:30:13 p.m. »
Am verificat eu acum la Vitara. Pornind aeroterma cu filtrul scos trage aer de sus si il baga in jos spre pres. Sageata de pe filtrul original trebuie orientata in sus spre parbriz desi fluxul aerului este invers adica in jos. Daca aeroterma baga aer de sus in jos inseamna ca si fluxul natural de aer in mers este acelasi atunci cand nu se porneste ventilatia. De ce sageata este in sus pe filtru….nu stiu…tine de constructia lui cred. Probabil materialul este diferit facut pe fiecare fata.

Intradevar , in cazul altor producatori de filtre este putin diferit : unii arata doar sageata , altii mentioneaza langa ea “ Airflow”. Dar daca sageata este in sus si langa ea este scris Airflow si fluxul de aer , aeroterma baga aer in jos , trage de fapt de sus in jos , mai este relevanta sageata in sus? N ar trebui intors invers filtrul cu sageata in jos sa respecte fluxul de aer al traseului / aerotermei?

PS : Am intrat pe site ul Mann si stupoare....desi fluxul de aer vine de sus ( aeroterma fiind pozitionata jos spre pres deci trage aer de sus in jos) filtrul trebuie montat tot cu sageata in sus. In cazul de fata nu este mentionat pe filtru langa sageata cuvantul Airflow. Daca era mentionat trebuia montat tot cu sageata in sus sau cu ea in jos conform fluxul de aer ?
« Ultima Modificare: 06.Sep.2021, 05:53:40 p.m. de Myhay »
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic
 

Offline enicky

Re: Filtru Polen Carbon Activ New Vitara
« Răspuns #282 : 06.Sep.2021, 11:43:38 p.m. »
  Pe FP1919 apare si sageata si air flow :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 
The following users thanked this post: Myhay