Autor Subiect: ASZ - Concediu Hajduszoboszlo  (Citit de 4056 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mioancalin

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Re: ASZ - Concediu Hajduszoboszlo
« Răspuns #10 : 08.Ian.2012, 12:07:39 a.m. »
Salut,

Eu am facut revelionul anul asta in Hajduszoboszlo, aici: http://www.magyar-apartman.hu/galeria .
Casa era compusa din 4 apartamente, fiecare cu baie proprie(mare), bucatarie(mai mica, dar dotata cu: frigider, cuptor cu microunde, plita electrica si vesela cam tot ce ai nevoie) si o camera. Cele doua apartamente de sus sunt de 2 persoane, iar cele de jos de 4 persoane. Locul a fost curat si proprietarii amabili. Noi am inchiriat toata casa, dar cred ca se poate si pe apartamente. Locurile de parcare sunt in curte, si sunt suficiente. De platit am platit 3500 forinti/persoana/noapte(aprox. 50 RON), taxa de turist inclusa. In total am fost 8 persoane, dar incapeau si 12, lejer.
Cumparaturi se pot face si de acolo, exista cel putin 5 supermarketuri si un Tesco(cred ca deja intra la categoria hypermarket). Preturile sunt cam ca si la noi, probabil 10-20% in plus, la unele categorii, cum ar fi alcoolul.

Recomandarea mea daca mergeti acolo(eu am fost de 2 ori) este sa va rezervati cazarea de pe acest site http://www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu/. Nu le fac reclama, nu ii cunosc personal  :D, insa am fost de doua ori prin ei si am fost multumit de fiecare data. Te ajuta sa gasesti cazare mai ieftina, aproape de stranduri, plus ca au informatii despre tot ce misca in Hajdu  :D

Unde am fost prima data a fost un loc mai ieftin, curat, dar nu prea elegant. Am platit in iunie 6 euro pe noapte, taxa de statiune inclusa. Doamna de acolo vorbeste romana bine, e plecata din Romania. http://www.hajduszoboszlo.cazare-in.eu/unit.php?id=3

Per total, aceeasi parere de rau ca duc banii dincolo, dar nu se compara conditiile din nefericire, in special cele din stranduri. In rest, drumul e bun, din cluj faci 230-240 de km, cam 4 ore de mers lejer dar fara opriri lungi, 5 ore cu pauza de mancare. Consumul 7,6%, 4 oameni in masina si portbagaj deasupra.

Aceeasi concluzie: loc placut de relaxare.