Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Inlocuire curele Suzuki Ignis  (Read 192 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mxxa
Hero Member
Cheesy

« Reply #8 on: June 30, 2010, 10:32:46 AM »

@Batranul - nu mai fi modest  incerc sa fac ce consider ca ma descurc, sunt mai sigur pe ce fac eu  cu manuta mea, nu ca m-ar deranja daca ar face-o altcineva dar costa... si mai e si sentimentu descris de @cobra   

@cobra20 - incerca sa dai cu mana pe curele, pe caneluri  si trebuie sa simti o continuitate a materialului, uzura lor intervine si in timp nu numai in km parcursi

@miocrl - preventiv folosesc la orice surub spay dar presupun ca acea piulita s-a strans pentru ca rola intinzatoare are acelasi sens de rotatie cu cel de strangere al ei, si cu timpul s-a tot strans si de la caldura de-acolo s-a decalit, era prea moale materialul respectiv

danker
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Ignis GC AC / Red Solid

« Reply #9 on: July 30, 2010, 08:43:45 PM »

- Bravo adiiiiiiii! esti al mai tare,  aplauze la prima intalnire o sa dam cu mana si sa ne uitam si la ale mele, sa vedem dac lipsesc striatii sau sunt rigide si crapate sa le schimb si io. 

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
mxxa
Hero Member
Cheesy

« Reply #10 on: July 30, 2010, 11:00:46 PM »

Daca insisti sa punem mana si pe-ale tale o facem 
ms ms ms 

mihaitza2007
Full Member
Thumb Up

Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003

« Reply #11 on: August 01, 2010, 12:59:25 PM »

Ce tutorial, ca la carte, se vede ca esti militar.
Este foarte util celor care se pricep, au scule si timp.
Eu daca as fi stiut ca trebuie desfacuta mai intai cureaua de la compresor, as fi schimbat-o si pe ea, cand am schimbat cureaua de alternator.
 Sa auzim de bine!

Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: