Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Cum sa ne spalam masina in parcare fara prea mari batai de cap  (Read 587 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
colin
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Kia
Model: Ceed

« Reply #8 on: September 01, 2010, 05:37:12 PM »

Ai auzit bine insa nu ai citit legea......

Legea spune propriu zis ca daca faci balta si mizerie in jurul masinii e de rau, insa dupa cum imi amintesc eu de cand spalam asta iarna in garaj, 99% din mizerie se duce in burete/galeata de clatire, iar apa nu prea ramane decat in galeti. Pe jos mai deloc.

Asa ca esti safe! Mai safe chiar decat vecinii care spala cu sticla si chilotii vechi .

P.S: Cand aveti urmatoarea intalnire, poate vin si eu sa va arat ce si cum.

Bafta
1x Thumb Up

x
lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #9 on: September 01, 2010, 07:23:03 PM »

Te asteptam in seara asta incepand cu ora 20:00 in parcarea laterala a salii Polivalenta!

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644
colin
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Kia
Model: Ceed

« Reply #10 on: September 01, 2010, 10:31:08 PM »

As fi acceptat cu mare drag invitatia insa abia acum am citit, o sa incerc sa frecventez forumul mai des si sa ma pun la curent cu intalnirile .

Merci frumos pentru invitatie!

x
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: September 01, 2010, 10:31:08 PM »

Tu pentru SuzukiClub

bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #11 on: September 01, 2010, 10:37:15 PM »

...parca auzisem ceva despre spalarea masinilor pe spatiul public. Ca cica ar fi ilegal si cica se lasa cu amenzi. Deh, gura lumii...

Cand ajungi prin Bucuresti intr-o sambata insorita, te invit la o plimbare prin cartierul meu. Sa vezi cum se spala rufe, covoare, masini sau cum se fac gratare sau chermeze intre blocuri...sau cate si mai cate - si anume pe spatiul public.   lafing

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: