Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 11 12 [13]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Taxa de pod ( Cernavoda , Giurgeni etc )  (Read 2701 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
drares
Jr. Member
**
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS Galactic Grey 2007

« Reply #96 on: August 25, 2009, 12:14:58 PM »

Nu am o imagine idilică despre funcţionarea justiţiei. S-ar putea ca procedura de urgenţă în secţia de contencios administrativ să fie mai roz faţă de povestea ta (şi de numărul foarte mare de întâmplări similare) sau nu; îmi declin competenţa în zona juridică. Oricum, judecata este ultimul pas prevăzut de legea asta.

Ce vreau să spun este că instrumentele pe care le ai la dispoziţie ca individ sau organizaţie sunt alea care sunt, bune, rele, funcţionale sau nu. Aşa stă treaba. Ne putem lamenta, putem să înjurăm sau să plătim perfect legal în monede, dacă asta ne alină. Putem să ne cărăm din ţară sau putem apela la aceste instrumente - cu sau fără succes - dacă avem suficient simţ civic şi destulă energie. Eu unul, cel puţin acum, nu am, asta ca să nu lansezi iar comparaţia lupească. Poate sunt şi alte metode, cu şanse mai mari de a schimba ceva.

Dar, ca să clarific încă o dată opinia mea asupra acestor taxe/tarife, sunt două variante: fie fondurile bugetare generale care au ca destinaţie drumurile sunt suficiente pentru a asigura şi întreţinerea acestor obiective specifice, fie se colectează nişte bani cu destinaţia asta, doar de la cei care utilizează respectivele poduri sau ce-or fi ele. Nu am datele să mă pronunţ dacă prima variantă ar fi funcţională, aşa că sunt dispus să o accept şi pe cea de-a doua. Tot ce vreau e să funcţioneze corect şi să întreţină podul/bacul/dracul/lacul şi nu buzunarele jmecherilor.
« Last Edit: August 25, 2009, 12:25:28 PM by drares » Logged

If you want to truly understand something, try to change it. (Kurt Lewis)
LeonardSZK
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #97 on: August 25, 2009, 12:44:49 PM »

Tinand cont ca acest topic si-a atins scopul (de a ne informa despre taxa de pod, ca stire) si ca ultimele postari sunt mai mult sau mai putin off topic acest topic se inchide.

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise
Pages: 1 ... 11 12 [13]
  Print  

Jump to: