Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
Dacia DUSTER
Da, o vreau. - 23 (20%)
Da, mi-as da Suzuki pe Dacia DUSTER - 8 (7%)
Nu, Suzuki e altceva! - 75 (65.2%)
Nu, e o aberatie! - 9 (7.8%)
Total Voters: 115

Pages: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 71
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: DACIA DUSTER  (Read 12405 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #448 on: August 20, 2010, 10:45:35 PM »

Dusterul dupa parerea mea nu e o masina rea la ce ofera si la ce pret are...  dar asta nu inseamna ca trebuie comparat cu diverse alte masini mai mult sau mai putin din aceiasi clasa si incercat sa fie scos tot timpul castigator, pentru a impune cumva subliminal ca e the best... nu, dupa mine Dusterul nu are nevoie de astfel de teste intre gilimele si vadit la comanda pentru a avea succes...

sa spunem ca Dusterul e ca o bere buna si are un pret pe masura.... dar asta nu inseamna ca nu sunt bauturi la fel de bune, cum e de exemplu vinul, care clar joaca in alta liga, e mai scump, si e preferat de oamenii care isi permit sa dea ceva mai multi banuti pe un lichid care in fond si la urma urmei are acelasi efect ca si berea... si nu vorbim aici de vinul la pet, ca nici berea nu era la pet...

nu stiu daca am fost destul de clar, si jur, nu am baut nici vin nici bere azi 
3x Thumb Up 1x Cheesy

der Weg ist das Ziel
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #449 on: August 21, 2010, 12:35:00 AM »

Chiar daca comparam bere cu bere (ceea ce totusi nu a fost cazul articolului cu pricina) tot nu ar fi nici o rusine sa recunoastem ca o marca X e poate mai buna ca marca Y dar nu la fel de buna ca marca Z.  Iar pana la urma, exista inclusiv o plaja de clienti care pun pe primul loc marca Z ...
« Last Edit: August 21, 2010, 12:48:15 AM by bogdanb » Logged

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
hugbear
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6 GS

« Reply #450 on: August 21, 2010, 06:56:28 PM »

Voiam sa scriu mai multe pe tema artcolului dar tot ce am putut concepe cat sa se "ridice" la nivelul demersului franemtilor este "Blaaaaah!!!" Pacat de masina, partile bune pe care le-ar putea avea sunt ingropate de campanii din-astea. Da' nu-i de vina autorul, atata timp cat gaseste prozeliti.

P.S. Articolele nu se mai semneaza? Sa stiu si eu cine a exagerat cu otetul in salata in asa hal incat sa-i dizolve toata oseina din vertebre...

Nu-i prost cine nu stie, e prost cine nu-ntreaba!
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #450 on: August 21, 2010, 06:56:28 PM »

Tu pentru SuzukiClub

Silfax
Hero Member
Cheesy

SX4 1.5 GLX Spring Ed.

« Reply #451 on: August 30, 2010, 08:28:04 AM »

...a inceput sa apara si tuning'ul la Duster. Prersonal imi place cum arata modelul pe negru

Ajutati-ma sa-mi procur un tanc. Nu va spun la ce-mi trebuie, dar promit ca voi intra in istorie...
asterisc
Jr. Member
**
Thumb Up

« Reply #452 on: September 01, 2010, 10:09:04 AM »

Nu inteleg tunningul de genul asta pe masinile care se vor chiar si partial pentru offroad.

O chestie asemanatoare am vazut si de la AMG, la G Klasse. De obicei in offroad se inalta masina, se pun cauciucuri mai mari, etc...

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #452 on: September 01, 2010, 10:09:04 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

csaba-s daughter
Jr. Member
**
Thumb Up

Model: Ignis

« Reply #453 on: September 01, 2010, 11:11:51 AM »

Imi poate povesti cineva cum e la condus Dusterul? Ca is curioasa dar la test drive inca n-am ajuns ) De zilele targumuresene era expus un Duster pe care scria Test drive, am mers la cortul Dacia am vorbit cu domnul de la reprezentanta care mi-a refuzat cererea de test drive spunand ca nu se poate (aha sigur... ) si nici dupa cererea depusa online n-am primit raspuns
Deci va rog daca ati testat noul Duster sa veniti cu detalii ms:)

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #454 on: September 01, 2010, 02:45:12 PM »

Daca te uiti putin mai in spate in topicul asta, am impresia ca sunt cateva pareri are unor colegi care au testat Dusterul.

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
Maioru
Sr. Member
Cheesy

« Reply #455 on: September 03, 2010, 08:16:41 AM »

Jerome Olive, şeful Automobile Dacia, a declarat într-un interviu pentru ZF că Duster va primi o transmisie automată care va fi disponibilă şi în România, dacă va exista cerere pentru aceasta.

zoom Jerome Olive, Directorul General al Group Renault România, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei ZF că Dacia Duster va beneficia de o transmisie automată şi de motoare noi. Spre deosebire de versiunile automate ale lui Logan şi Sandero, Dacia va comercializa modelul Duster pe piaţa din România şi în compania unei transmisii automate, informează Ziarul Financiar. Cel mai probabil, vorbim de o cutie de viteze cu convertor de cuplu, de provenienţă Renault. Aceasta va fi produsă la fabrica din Mioveni, alături de o gamă nouă de motorizări, care nu vor mai fi importate de la uzina Renault din Spania.

Inginerii Renault Technologie Roumanie lucrează în prezent la versiunea cu transmisie automată a lui Duster. Inginerii respectivi au dezvoltat recent două versiuni de competiţie ale SUV-ului din Mioveni, cu care au concurat într-o probă de off-road. În cazul celor două exemplare destinate competiţiei de off-road, inginerii au înălţat suspensia faţă cu 20 de milimetri şi au instalat un diferenţial cu alunecare limitată pe puntea faţă şi pe puntea spate. Motorul şi troliul au fost protejate de un scut din aluminiu, iar pneurile de serie au fost înclouite cu anvelope speciale Mud+Snow.

Cât despre noua cutie de viteze automată, unitatea va fi preluată direct din gama Renault şi va avea patru sau cinci trepte. Inginerii RTR fac ultimele ajustări şi pregătesc începutul testelor pentru acest model, al cărui debut eşte preconizat în următoarele 12-18 luni. Momentan, nu există informaţii despre motorul care va echipa versiunea cu transmisie automată a lui Duster, dar ne aşteptăm ca acesta să fie dCi-ul de 110 CP sau o unitate superioară din punctul de vedere al performanţelor. La finele anului viitor va începe producţia versiunii cu volanul pe dreapta a lui Duster, în aşteptarea debutului de pe piaţa din Regatul Unit

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009
Pages: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 71
  Print  

Jump to: