Welcome Guest , please login or register
Poll
Question:
Dacia DUSTER
Da, o vreau. - 23 (20%)
Da, mi-as da Suzuki pe Dacia DUSTER - 8 (7%)
Nu, Suzuki e altceva! - 75 (65.2%)
Nu, e o aberatie! - 9 (7.8%)
Total Voters: 115

Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 71
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: DACIA DUSTER  (Read 12394 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #440 on: August 08, 2010, 01:33:26 PM »

@bogogica, tu crezi ca vreun producator de masini lanseaza un model nou pe sest, fara sa anunte pe nimeni? Dimpotriva, toti sunt cat se poate de agresivi. Tu, fiind din principiu impotriva a tot ce se face in tara asta, sigur ca nu poti intelege ca Duster chiar e o masina capabila pentru segmentul ei, dar crede-ma asta e adevarul!
Chiar te rog, pe tine si ceilalti cvare critica Duster sa posteze aici un clip de pe Youtube sau de oriunde, cu Rav4, Tiguan, Qashqai sau SX4, pe un traseu macar asemanator cu cel facut de Duster la TAT. Ar fi mult mai interesant decat afirmatia fara fundament practic "Duster e prost fiindca e fabricat in Romania".
1x Thumb Up 1x Question mark

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
marius34
Full Member
Thumb Up

Marca: SUZUKI
Model: SX4 1.6GS 4x4

« Reply #441 on: August 09, 2010, 10:30:27 PM »

Salutare!
Am fost si eu la un drive-test cu Duster-ul si in afara de interiorul simplu ca la dacia, si exteriorul............ totul e la inaltime.
Suspensii placute,directie precisa,motor fiabil, e foarte Ok.

Maioru
Sr. Member
Cheesy

« Reply #442 on: August 17, 2010, 09:09:23 AM »

Dacia Duster, printre cele mai dezamăgitoare frâne din segment
Printeaza Comenteaza Trimite pe:      .De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.08.2010
 .Dacia Duster stârneşte din nou controverse. Francezii de la Automobile Magazine au supus modelul român unui test care a dovedit că distanţa de frânare este una dintre cele mai slabe din segment.

zoom .Esential
42 de metri îi sunt necesari lui duster 4x2 pentru a putea opri de la 100 la 0 km/h.
75 de metri îi sunt necesari lui Duster 4x4 pentru a putea opri de la 130 la 0 km/h.

.După ce olandezii de la Autokampioen au raportat probleme de stabilitate în cazul noului Dacia Dusterin versiunea 4x2, şi francezii de la Automobile Magazine anunţă rezultate slabe pentru SUV-ul românesc la nivelul capacităţii de frânare.

Publicaţia franceză a desfăşurat recent un test de frânare cu mai multe modele din segmentul SUV-urilor. Duster se pare că nu a trecut proba gândită de francezi, modelul autohton depăşind media distanţei de frânare a segmentului. Mai mult decât atât, varianta cu tracţiune integrală a raportat un rezultat dezamăgitor.

Testul propus de francezi, omologat ISO 9001, presupune o accelerare până la vitezele de 100 respectiv 130 de km/h, cu frânare până la oprire. Proba măsoara distanţa necesară opririi vehiculului, limitele acceptate de francezi fiind de 40 de metri (100 km/h), respectiv 70 de metri (130 km/h).

Sesiunea de teste propusă de Automobile Magazine a inclus modele ca Volkswagen Tiguan, BMW X1, Skoda Yeti, Honda CR-V, Ford Kuga, Renault Koleos şi Mitsubishi ASX şi Dacia Duster. Modelul românesc a fost testat în versiunile 4x2 şi 4x4, ambele cu motorul de 1.5 litri dCi.

Dusterul 4x2 a reuşit să frâneze în 42 de metri de la 100 la 0 km/h şi în 70 de metri de la 130 la 0 km/h. Rezultatele variantei cu tracţiune integrală au fost însă şi mai slabe: 100-0 km/h în 46 de metri şi 130-0 km/h în 75 de metri. Diferenţa de cinci metri, între distanţele de frânare de la 130 la 0 km/h, ale versiunilor 4x2 şi 4x4, este dată de cele aproape 120 de kilograme în plus ale variantei cu tracţiune integrală.

Cu toate acestea, au existat şi cazuri mai nefericite decât cel al modelului român, mai precis Koleos, fratele de concern având nevoie de 77 de metri pentru a putea opri de la 130 de km/h. Fruntaşii clasamentului au fost însă Volkswagen Tiguan, BMW X1 şi Skoda Yeti, care au avut nevoie de 63, 64 respectiv 65 de metri pentru a opri de la 130 de km/h.

Toate modelele testate au fost echipate cu acelaşi tip de cauciucuri, mai exact Continental CrossContact. Dacia a primit rezultatele revistei franceze şi a demarat o anchetă internă pentru a stabili dacă există probleme de frânare.

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #442 on: August 17, 2010, 09:09:23 AM »

Tu pentru SuzukiClub

lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #443 on: August 17, 2010, 09:12:22 AM »

Este la inceput.au tot timpul sa remedieze din probleme.Sper.

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644
Maioru
Sr. Member
Cheesy

« Reply #444 on: August 20, 2010, 08:17:54 AM »

Germanii plătesc până la 20.000 de euro pentru un Duster second-hand
Printeaza Comenteaza Trimite pe:      .De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.08.2010
 .Pentru a nu fi nevoiţi să se înscrie pe o listă de aşteptare de şase luni, germanii sunt dispuşi să plătească chiar şi 20.000 de euro pentru un Duster second-hand.

zoom .Esential
20.000 de euro este suma la care poate ajunge un Duster second-hand în Germania.
6 luni trebuie să aştepte germanii pentru un Duster.

.Faptul că Dacia Duster a devenit un best-seller în segmentul său este un adevăr care nu mai miră pe nimeni. SUV-ul românesc a dat naştere unui val de comenzi, căruia uzina din Mioveni nu-i mai poate face faţă, europenii fiind nevoiţi chiar să se înscrie pe o listă de aşteptare pentru a primi modelul autohton.

Deşi pare surprinzător, se întâmplă în Germania, unde listele întocmite de dealeri au ajuns la un timp de aşteptare de şase luni. Se pare că sunt însă destui binevoitori dornici să facă profit de pe urma acestei tendinţe. Duster şi-a făcut de mult timp apariţia pe site-urile specializate în vânzarea modelelor second-hand, potenţialii clienţi fiind însă întâmpinaţi cu preţuri astronomice.

Mai exact, clienţii germani care nu vor să aştepte şase luni pentru un Duster, pot plăti chiar şi 20.000 de euro pentru versiunea diesel 1.5 dCi, tracţiune 4x4 şi nivel de echipare Prestige, echivalentul lui Laureat plus opţionale în România. De asemenea, pentru alternativa pe benzină cu tracţiune 4x2, nemţii pretind 16.000 de euro.

Trendul de supraevaluare nu este valabil şi în România, unde un Duster second-hand este cu aproximativ 2000 de euro mai ieftin decât omologul său proaspăt ieşit din fabrică

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #444 on: August 20, 2010, 08:17:54 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

glasscat
Newbie
*
Cheesy

« Reply #445 on: August 20, 2010, 10:17:30 AM »

Meci între Dacia Duster şi japonezi. Arbitru: rigoarea germană

http://www.capital.ro/articol/meci-intre-dacia-duster-si-japonezi-arbitru-rigoarea-germana-138281.html

IGNIS GLX+ Galactic Grey
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #446 on: August 20, 2010, 10:31:04 AM »

de unde pana unde cele 4 modele prezentate sunt SUV-uri? Un articol plin de clisee, mai trebuia sa fie si un model Saab sa ne aminteasca de bordul inspirat de la avioane   

si afirmatia asta "... iar interiorul nu dă senzaţia de sărăcie"  m-a dat pe spate, chiar am condus Duster si am vazut ce si cum...   LOL

oare cum era lumea daca nu se inventa marketingul?

der Weg ist das Ziel
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #447 on: August 20, 2010, 10:12:30 PM »

Ca sa nu mai zic ca compara mere cu pere, caise si prune; desi comparatia intre Jimny si Niva separat si tot separat intre Duster si SX4 impreuna nu prea au ce cauta.
Probabil ca sa iasa Dusterul pe primul loc, l-au comparat:
- Cu Niva dpdv confort interior
- Cu Jimny dpdv demaraj
- Cu SX4 dpdv unghiuri de atac si degajare
- eventual cu Tiguan, X3 sau Q5 dpdv pret... 

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 71
  Print  

Jump to: