Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Femeie cu un tub de spray in anus  (Read 328 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Sony
Hero Member
Thumb Down

Most Wanted

« on: January 06, 2009, 03:12:06 AM »

Femeie cu un tub de spray in anus, operata

O echipa de medici din Arad au scos, din anusul unei femei, un tub de spray.

Femeia nu a vrut sa ofere explicatii in legatura cu modul in care a ajuns obiectul in corpul ei, informeaza Ziua.

Doctorii au intervenit chirurgical, duminica seara, pentru a scoate tubul de spray din anusul unei femei, care se prezentase la sectia de uregenta a spitalului.

Dr. Mirandolina Prisca, manager-ul spitalului, a afirmat ca femeia s-a prezentat singura la urgente, cerand ajutor medicilor. Aceasta a confirmat ca un astfel de caz este foarte rar, iar pacientii nu doresc sa declare nimic despre evenimentele care le-au provocat suferinta.

Ce ti-e si cu criza asta financiara! Nici bani de vibratoare nu se mai gasesc.

Ma distreaza Muppetsii!
ASZ
Hero Member
Thumb Up

« Reply #1 on: January 08, 2009, 12:43:20 PM »

Femeie cu un tub de spray in anus, operata

O echipa de medici din Arad au scos, din anusul unei femei, un tub de spray.

Femeia nu a vrut sa ofere explicatii in legatura cu modul in care a ajuns obiectul in corpul ei, informeaza Ziua.

Doctorii au intervenit chirurgical, duminica seara, pentru a scoate tubul de spray din anusul unei femei, care se prezentase la sectia de uregenta a spitalului.

Dr. Mirandolina Prisca, manager-ul spitalului, a afirmat ca femeia s-a prezentat singura la urgente, cerand ajutor medicilor. Aceasta a confirmat ca un astfel de caz este foarte rar, iar pacientii nu doresc sa declare nimic despre evenimentele care le-au provocat suferinta.

Ce ti-e si cu criza asta financiara! Nici bani de vibratoare nu se mai gasesc.

Cred ca e totusi din cauza bateriilor (la cat costa ..) ... criza asta ...

SX4 1.6 GLX 4WD - Negru
bogdanb
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

« Reply #2 on: January 13, 2009, 08:00:31 PM »

Cred ca e totusi din cauza bateriilor (la cat costa ..) ... criza asta ...

Dincolo de grozavia situatiei sau la ce gesturi te impinge lipsa, imi dau si eu cu parerea... poate ca doamna in cauza este mai ecologista de fel... a reciclat un deseu metalic, nu a consumat energie electrica, prin asta a protejat stratul de ozon...

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: January 13, 2009, 08:00:31 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: [1]
  Print  

Jump to: