Candidatul cu un singur vot are sanse la ParlamentDintre toti cei 87 de candidati care s-au inscris in cursa pentru obtinerea unui mandat de parlamentar in judetul Arges, unul a reusit performanta de a obtine un singur vot.
Si pentru ca minoritatile nationale au, de drept, asigurat un loc in Parlament, e posibil ca Firczak, care reprezinta Uniunea Culturala a Rutenilor din Romania, sa obtina inca un mandat in Parlament.
Desi este casatorit si are trei copii, dintre care doi cu drept de vot, Gheorghe Firczak, care s-ar fi ales doar din partea familiei cu patru voturi, numarandu-l si pe al sau, a castigat un singur vot. Al sau, probabil, dupa cum comenteaza Gardianul.
De loc din Lupeni, judetul Hunedoara, si de profesie cadru didactic universitar la Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca, Gheorghe Firczak a fost "ales" deputat si in legislatura precedenta
Ptiu, drace! Am trait s-o vad si p-asta! Un dobitoc reprezinta o Uniune Culturala care l-a votat la fel ca si nevasta, adica deloc.

Cred ca voi fonda Uniunea Culturala a Sonatilor din Romania si ma votez singur pentru parlament. Acum ma gandesc sa nu cumva sa ma voteze si nevasta si sa-mi strice combinatia.