Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: 2011 vine cu amenzi mai mari pentru soferi :(  (Read 813 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
BXXENL
Hero Member
Thumb Up

« Reply #16 on: March 24, 2011, 09:36:07 PM »

http://www.ziarulsemnal.ro/?p=1352

A aparut un update care zice ca toleranta de 10km/h inca se aplica. Adica in continuare, la max 10km/h peste limita nu patesti nimic. Pai...liber la talpa atunci.

In consecinta as vrea sa imi retrag afirmatiile de mai devreme.  Deci 90 la ora pe limita de 70 prin sate, treceri de pietoni slab iluminate... Eu cred ca guvernantii nostri si-au propus sa ne mai rareasca nitel

Zuzy SX4 1.5 GLX + Smart 44 1.3 pt cand nu trebuie sa urc pe bordura.
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #17 on: March 24, 2011, 09:39:43 PM »

Si inainte te puteau arde daca mergeai cu 55 in loc de 50. Ca nu o faceau asta e alta treaba, dar nici unde nu scrie ca acum sigur vei lua avertisment pentru mers cu 55. Si acum te pot ierta. Problema e ca acum toata lumea va fi mai relaxata ca nu va lua amenda din prima daca merge cu 69 in zona de 50 sau cu 89 in zona de 70.  Si 89 in localitate e destul de mult, sinceri sa fim.

der Weg ist das Ziel
BXXENL
Hero Member
Thumb Up

« Reply #18 on: March 24, 2011, 10:29:53 PM »

Era specificata amenda inainte pt <10km/h peste limita legala maxima admisa? Cate puncte?   

Intradevar, nu scrie clar, dar scrie ca iei avertisment pt viteza cu pana la 20km/h mai mare decat limita. Iar 5km/h este pana la 20km/h. Doar ca in linkul pus de mine putin mai sus, se spune ca toleranta de 10km/h se pastreaza si ea.  Deci in continuare <10km/h peste fara sanctiune, si intre 10 si 20km/h peste avertisment apoi amenda.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #18 on: March 24, 2011, 10:29:53 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #19 on: March 25, 2011, 11:19:55 AM »

Avertisment care se contorizeaza, iar daca mai esti oprit inca o data in 6 luni, iei amenda!
Se "contorizeaza" doar avertismentul scris; cel verbal, NU.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
emanu900
Full Member
Question mark

« Reply #20 on: March 25, 2011, 01:36:13 PM »

Acum: Limita 50, mergi cu 59 toata ziua, nu zice nimeni nimic. 

Pe viitor: Limita 50, mergi cu 51 avertisment. A doua zi, limita 50, mergi cu 51 AMENDA.  Ca prima data primesti avertisment si ca ai 51 si ca ai 69 nu e relevant. Important e ca a doua oara, chiar daca ai doar 51 iti vei lua AMENDA.

Si poate pe 51km/h mai contesti, ca nu e 100% precis radarul,  dar la 55 la ora nu mai contesti nimic. Si sa nu imi spuna cineva ca el n-a mers niciodata cu 55 pe limita de 50, ca nu-l cred.

Limita de 10 in plus peste limita se va respecta in continuare  pentru a asa e legea scrisa, senatorii baga faza cu 20 peste tocmai pentru a mai usura pe noi soferii, nu?
Adica m-am scos, daca am ghinionul sa ma prinda vreunul odata la 70 prin zone de 50 imi iau un avertisment care expira in 6 luni deci nu mai cotizez. Asta e buna pentru cei care fenteaza radarele si au ghinion din an in pasti. E destul de ok chiar o gura de aer as putea spune.

SX4 1.5 SE
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #20 on: March 25, 2011, 01:36:13 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

BXXENL
Hero Member
Thumb Up

« Reply #21 on: March 25, 2011, 02:10:46 PM »

Dap, asa se pare ca va fi daca se aproba. Pana in 60 in continuare nimic, iar pana in 70 doar avertisment scris care expira in 6 luni. O sa se bage vitezaaa Militanu'  Ca sofer iti dai seama ca ma incanta, dar ma tem ca or sa fie multi inconstienti care vor duce treaba asta cam departe, si nu se vor mai sinchisi sa incetineasca la treceri, prin intersectii, samd si o sa creasca numarul de accidente fatale

gabineg
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX4 GLX 4WD

Suzuki SX4 GLX 4WD

« Reply #22 on: March 25, 2011, 02:16:32 PM »

Si mai e o problema: cei rigurosi, care respecta legea, vor fi injurati, claxonati si depasiti si pe dreapta si pe stanga mai abitir ca pana acum. Nu ma bucur deloc de "imbunatatirea" asta a legii. Sper ca deputatii s-o respinga, sau macar s-o mai indrepte.

Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: